Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Hol vásárolhatnék a SCHOLL-hoz hasonló minőségű gyerek cipőt/ szandált? fórum

Hol vásárolhatnék a SCHOLL-hoz hasonló minőségű gyerek cipőt/ szandált? (beszélgetős fórum)


7. hemos (válaszként erre: 6. - Gyerekeim)
2010. júl. 20. 16:34

Hát én is arra gondoltam, kicsit reklámszagú a dolog. Megnézte a mi cipőnket és közölte, hogy járásra alkalmatlan, pedig annak a márkának is az van a reklámjában, hogy hú dejó!

Adott a doki egy papírt, hogy milyen a jó lábbeli és azon az volt, hogy puha talpú stb erre megnéztem a bereklámozott cipőket és tök kemény a talpa. Már ez is fura!

Az viszont tény, hogy jóval magasabban fogja a bokát mint sok más cipő!

2010. júl. 19. 20:37
Mi nem járunk,de ott van a szemészet is és láttam már azokat a cipőket. Szerintem semmivel sem különb mint bármely másik ilyen cipő vagy ezek valamivel különbek? Mert a Salusnak is vannak gyógycipői. Lehet,hogy van benne az ortopéd orvosoknak valami részesedésük?
2010. júl. 19. 19:20

Sziasztok!

Jár valaki a gyerekkel a Heim Pal-ba ortopédushoz. Mert az bereklámozott nekünk egy fajta cipőt, amit ott a folyosón lehet kapni. Nem is tudom, mit gondoljak!

2010. júl. 19. 15:50
Köszönöm a segítségeteket. Ja és még azt szeretném kérdezni,hogy tudjátok-e,hogy valamelyik elszámolható e egészségpénztárral.Mert nem igazán tudjuk mire használni a kártyánkat a párommal és neki nagyon sok megy rá egy évben.
2010. júl. 19. 15:20

Salus-Siesta-Asso

Betétesek, ill. sarok döntéses szandik, cipők

A nagy fiamnak boka sülyedése van-legutóbb a SAlust vettük és teljesen máshogy állt benne!Jó volt látni!

2010. júl. 19. 15:13
Superfit, Siesta, Asso - az én gyerekeim ezekben járnak. A tavaly egész nyáron viselt Superfit lett ősszel a benti cipője a bölcsiben, nem látszott rajta, hogy már hordta.
2010. júl. 19. 15:07
A 6 éves lányomnak szeretnék cipőt/szandált venni,de sajnos a Scholl nem forgalmaz gyerek méretett. Pedig mi meg vagyunk elégedve vele mindenkinek van a családba és évek óta használjuk és mégse megy tönkre.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook