Hol találok kereskedelmi szakmenedzser OKJ tételek kidolgozva? (tudásbázis)
Sziasztok!
Ha valakinek esetleg megvannak a 2659-06 Nemzetközi kereskedelmi kapcsolatok és gazdasági folyamatok irányítása tételei kidolgozva, nagyon megköszönném, ha átküldené. Nagyon sürgős lenne!
Előre is köszönöm!
E-mail: kriszti0928@gmail.com
Sziasztok,
2659-06 Nemzetközi kereskedelmi kapcsolatok és gazdasági folyamatok irányítása.
valakinek véletlenül nincs kidolgozva ez a tételsor.
Ha valakinek megvan, küldje már át.
E-mail: renike1516@citromail.hu
nekem vannak kidolgozott tételeim!
Érdeklődni : tulipan878@gmail. com
nohát...egy "okos" , nem jegyzet kell,hanem tétel,és nem,nincs:)
a saját erődből és anyagaidból kidolgozott tételek a legjobbak, én így vagyok ezzel legalábbis :)
Szép napot!nekem vannak kidolgozott tételeim!
Érdeklődni : tulipan878@gmail.com
Sziasztok! Reklámszervező szakmenedzserhez szeretnék tételeket kérni ha esetleg tudna valaki segíteni
2659-06 Nemzetközi kereskedelmi kapcsolatok és gazdasági folyamatok irányítása
2658-06 Vállalkozások menedzselése
2655-06 ügyviteli és munkaerőpiaci ismeretek,álláskeresési technikák alkalmazása
2660-06 kereskedelmi vállalkozás vezetése,a gazdálkodás elemzése és megszervezése
Sziasztok! nekem vannak kidolgozott tételeim!
Érdeklődni : tulipan878@gmail. com
Sziasztok!
Nekem megvan az összes Tétel kidolgozva a Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai szakügyintéző okj-s vizsgához, kivéve 2 tételt. Ez a 2 tétel: 2660ból a 7. tétel és a 2659ből az 5. tétel. Szívesen segítek, cserébe ezért a 2 tételért, német kidolgozott tételeim vannak amit tanár dolgozott ki... Érdeklődni ezen az e-mail címen: lyna93@freemail.hu
Sziasztok! nekem vannak kidolgozott tételeim!
Érdeklődni : tulipan878@gmail.com
Sziasztok!!!
Kitexes kidolgozott német tételeket nem tudna nekem véletlenül? Kifizetem, de sürgősen kéne a tesómnak!!! köszönöm előre is!! Sziasztok
További ajánlott fórumok:
- Érdemes a kereskedelemben állást keresni?
- Lehet-e kapni kereskedelmi forgalomba, előre elkészített, cukrozott, kikevert Rama margarint?
- Melyik kereskedelemben kapható kávéőrleményből lehet a legfinomabb kávét főzni?
- Segítség! :( Van itt idegenforgalmi szakmenedzser szakos ill. végzett tag?
- Kereskedők, kereskedelmi dolgozók fóruma
- Mi a véleményetek a Debrecenben található Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskoláról?