Hol és hogyan ismerkedtetek meg az aktuális párotokkal? (beszélgetés)
Eddig sok aranyos történetet írtatok. :) Megmosolyogtattak. :)
Egyébként nem feltétlenül kell, hogy extrém helyen történjen. Csak ha van, akkor azt is leírhatjátok. :)
Egyébként a travian elég extrémnek számít. :D
Extrém?
Nem tudom,dntsd el Te.
Még akkor panelban laktunk,és mikor kinéztem az ablakon,megláttam egy srácot a haverjaival.Akkor azt mondtam Nekem Ő kell.
Városi rendezvény volt azon a héten mikor megláttam,és ott összefutottam vele,leszólítottam.
Azóta eltelt 15 év,és van egy 4 éves kislányunk.
15 éve majálison.
Ő sörözött, én pedig cumisnyalókát szopogattam :D majd feltarháltuk egy barátnőmmel magunkat a körhintára ("naaaa, bácsi! nem vagyunk még együtt 40 évesek sem... naaaa, had üljünk fel a hattyúra!".
amúgy egy közös ismerős volt a társaságában, így odacsapódtunk kicsit beszélgetni, iddogálni.
fiatalok voltunk... buliztunk. szűk 2 hónap múlva jöttünk össze.
Legextrémebb hely, ahol ismerkedtem a mentőautó.
Az első komoly barátomat, akivel évekig voltunk együtt. Ő volt a mentőápoló. :)
1. Neten
2.Ő
3.Szia.:)
A Facebook extrém helynek számít? :D
Mindketten benn voltunk egy humoros(nak szánt) csoportban, aztán valamelyik posztjához hozzászóltam (egész pontosan a kommentelő barátnőmnek szóltam be). Hát így kezdődött... Másfél éve élünk együtt :)
Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy ki hol ismerkedett meg másokkal, vannak-e nagyon extrém helyek ahol összejöttetek az aktuális párotokkal, vagy az exetekkel?
Milyen körülmények között történt? Te kezdeményeztél, esetleg ő? Mit mondott először?
Meg amit még szeretnétek itt megosztani a világgal természetesen ebben a témában. :)