Hogyan, milyen módon mondtad el párodnak, illetve rokonoknak hogy babát vársz? (beszélgetés)
Ez pedig a másik nagyon jó!!!
Utánanéztem a könyvnek, már akkor érezted hogy kislányotok fog születni?
Párommal egy munkahelyen vagyunk, még bent megcsináltam a tesztet, de tudta, h fogok csinálni, mert ő mondta, miután közöltem vele, h a peteérésem hetében voltunk a legtöbbet együtt.
Megcsináltam a tesztet, és hazafele a buszon megmutattam neki, ő nagyon örült, én akkor még annyira nem...
Anyunak az első Uh után az tányérja mellé raktam a képet egy vacsi során, nem nagyon értette a dolgot, majd megkérdezte, h terhes vagy? mi meg mondtuk, h igen:)
anyósommal párom közölte telefonba, na ő nem nagyon örült neki, de ez van, azóta elfogadta:)
Az én párom mikor megkérdeztem a szülinapja előtt 2 héttel, hogy mit szeretne majd kapni azt felelte hogy egy pár kiscipőt. Akkor már 4 hetes terhes voltam csak magam sem tudtam róla. Pont a születésnapján csináltam egy tesztet ami 2 csíkos lett és azonnal mentem a dokihoz is aki igazolta a 6 hetes bébit. :-)
Sajnos kiscipőt nem volt már időm venni de este mikor megkérdezte, hogy mi volt a dokinál, mondtam neki hogy semmi különös, nem volt semmi baj, ez egy természetes folyamat, nem kell izgulni, általában 9 hónapig tart... :-)
Jaaa, most értettem meg mit írtál :)
Akkor semmi :)
Végülis igazad van :)
Ez teszett:-)))
Az én sztorim nem valami romantikus... Már több hónapja igyekeztünk összehozni a babát, de semmi...pedig már elegem volt a munkahelyemből, s alig vártam, hogy végre leléphessek... Egy cégnél voltunk a párommal. (Ez egy gumis cég ahol autóalkatrészeket gyártanak, s én a termelésben dolgoztam, tehát terhesen nem mehettem, mert veszélyes lett volna a sok károsanyag miatt!) Ő rugalmasban dolgozott, én reggel 6-ra mentem. Amikor megcsináltam a tesztet befutottam a szobába, felkeltettem a békésen alvó páromat és ezt mondtam: "terhes vagyok....bemenjek dolgozni?"
:-DDD Na, szegénykém azt sem tudta hol van, motyogott valamit, hogy persze, aztán visszaaludt. El is mentem melózni, s még mentem pár napot, amíg nem volt a kezemben az UH felvétel bizonyosságként :-))) na, az Apuka is csak akkor hitte el!!! Azóta a kisfiunk már 2 éves múlt és szept. óta van egy hugicája is!
De nem azt kérdezte, hogy ki nyitot ilyen fórumot, hanem a történetekre.
Komolyan mondom tele a bizonyosom hogy minden újonan nyílt fórumba vannak ilyen hozzászólók!
Szia!
Mi nagyon vártunk már a babára (közel 9 évet), így apa tudta hogy késik és hogy már több napja a hőmis 37 feltt volt. Na mikor testeltem apa nem volt itthon, így mikor két csikos lett a teszt remegő készel lefotoztam és elkültem neki sms-ben.
Nem romantikus, de ez is emlékezetes!
Én pozitív teszttel ébresztettem a férjem. Először nem értette miért ébresztem vasárnap korán reggel, na meg nem tudta egy percig, hogy mi a fenét dugdosok az orra alá. Aztán magához tért és csak vigyorgott és ölelgetett. Délután elment vett egy másik tesztet, biztos, ami biztos.
A közeli rokonoknak a 10. hét után, a 2. uh után mondtuk el. A 12. hét végéig akartunk várni, de nem bírtuk tovább!
Az én szüleimnél 5en ültünk az ebédnél, mire a férjem, mondta, hogy még jó hogy sok hely van itt és elférünk hatan. Bután néztek ránk, el kellett többször mondani, mire felfogták. Nagy volt az öröm, első unoka lévén.
Anyósomnak már volt 5 unokája. Nála kérdezte a férjem, hogy "mennyi unokád is van?" mire ő mondta, hogy 5. Mi meg vigyorogtunk, hogy már hat. A többieket körbetelefonáltuk.
Mindkét pozitív tesztet együtt csináltuk, így a páromnak nem kellett elmondani :)) Ezután mind a kétszer körbetelefonálta a létező összes ismerősét és elújságolta mindenkinek. :)
A szüleimnek az elsőt csak későn mondtuk el, mert nem tudtuk, hogy reagálnak majd, de már sejtették... A másodikat előbb elmondtuk anyuéknak, mert komplikációk voltak, és csak ők tudtak volna vigyázni az első unokájukra :p A család többi tagjának meg karácsonykor mondtuk el. :))
Szia!
Igen, tuti örülnének ha babás lennék, mert elég nehéz nálam hogy összejöjjön... Csak gondoltam kérdezősködök, hogy ki hogyan tette meg a nagy bejelentést.
Mi együtt vártuk ki a teszt eredményét, és nagyon meglepődtünk rajta, azt hittük rosszul látjuk, úgyhogy 3 nap múlva csináltunk egy ellenőrzést. Félreérthetetlen volt.
A következőre már kitaláltam valami újat. (Még nincs) A tesztcsíkot egy szív alakú formába fogom tenni, és valami jól látható helyen hagyom. :-)
További ajánlott fórumok:
- Üzenj a párodnak:
- Mit tennél ha azt gondolnád a párodnak van valakije?
- Te hogy mondtad el párodnak, hogy gyereket szeretnél?
- Más is kikészül a kötelező rokonoknál töltött "vasárnapi ebédtől"?
- Te hogy mondtad el a párodnak, hogy babátok lesz? Milyen volt az első reakciója?
- Vendég voltam 4 napot rokonoknál és ott 18 fok volt bent a...