Hogyan lehet neki megmondani, hogy utálod!!! (beszélgetés)
Megtaláltam! Ha tényleg olyan sz.r a helyzete,biztos sokat segített neki!
Jó éjt!
Hibás, hibás....Igen, jól emlékszel!És nem kellett volna megvédened senkit, ha az a "pasi" meg tudta volna védeni magát! Vagy... érti a viccet! Uppsz! Talán nem is vicc volt! Egy szarkeverő! De az nem én voltam!
A témához csak annyit írnék, hogy ráugrottatok szerencsétlenre, mint kutyák a koncra! Megvártátok volna, hogy kifejtse???? Nem! Újabb jó móka!
Nem, én sem tudom, hogy mit tennék.Mert nem ismerem a részleteket! Ahogy itt a topik indítón kívül senki! Talán, mert nem hagyták egyesek, hogy leírja??? Nahát, hogy mik vannak?
Honnan tudod,hogy más nem írt neki?
Mi tudhatjuk azt a tippet?
AZ!
És szerintem te is tudod miről beszélek ..., mert emlékszel!Még okosabb...
A 3. hsz. egyszerű volt, és logikus.
A kutyák nem a koncon kapnak össze?
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja nekem megmondani, hogy a neten meg lehet-e nézni, hogy mikor mit írtam a telómmal, kinek és az mit válaszolt rá?
- Hány éves kortól lehet biztosan megmondani egy gyerekről, hogy fordított harapású az állkapcsa?
- Ki tudja megmondani, hol lehet a most divatos szilikon órát kapni?
- Segítenétek? Nem tudja valaki megmondani miért nem lehet megtalálni a "Canadahun.com" oldalt?
- Ki tudja nekem megmondani, hogy a francia diétánál mivel lehet a salátát ízesíteni?
- Hol lehetne egy nagyobb méretű Kodály Zoltán képet, plakátot beszerezni? Fizetnék is érte, ha valaki küldene, vagy megmondaná honnan