Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Jobbulást !!!
Vigyázz nagyon magara ! :-)
Ibikém! Vigyázz nagyon magadra! Pihenj, teázgass!!Jobbulást neked!
sikerult belazasodnom.Most egy picit jobban vagyok ,de a delelotot ataludttam
Napsütésből fújjatok erre is pls!
Sziasztok! reggel tök jó időre ébredtünk. Most viszont beborult, és néha esik is:-(
Főzöm a levest, tele mindenféle finom zöldséggel. Aki nyuszis hajlamot érez magában, jöhet ebédre:-))
Szia! Most itt sem,remélem nem is fog. Takarítani kellene, szőnyeget mosni,de hol szárad meg???
Már itt sem esik, szia:)
20 fok van és nem is annyira fülledt.
Meglátjuk mi lesz késôbb!
Szép száraz napot Mindenkinek!:)
szep napsuteses napot mindenkinek
Jó reggelt!
Jobbat, mint az enyém....itt most is esik és fúj a szél, dettó mint tegnap.
És ma dolgozni is kell mennem...:-(
Sziasztok!Jó reggelt!Most nem esik,de egész éjjel,és hajnalban is esett:((Pedig ma be kell mennem a városba a gyerekekkel,nem akarom,hogy essen ez a nyomorult eső:((
van jo virus ollom,de allitolag nincs tokeletes.es ahol jatek van ott hemzsegnek a virusok
nem a jatekkal hanem az egesz geppel bajom volt.lefagyot,vagy nem toltott be.ma delutan azt hittuk megint tehetjuk taskaba agepet javitasra
Hogy Te milyen bajban vagy a játékokkal!:(((
Szívesen,de nem értem miért nem találod meg az oldalt a magyarázattal!:(
Köszi! Miért nem tesztek fel egy jó virusírtó programot? Bence egy Avastot ajánl, a neten keresheti meg a férjed, ha gondolod.
A tegnap felfedezttem a barati koron egy farmos jatekot es ,lehet hogy ujra virust szedttem fel.Na jatszani sem fogok tobbet semmit
sziasztok.en is kivanok Bencenek boldog szulinap(veget).Megkergult lanyok a gepem,egesz nap csak forgot korbbe-korbe a motor(toltott)de be tolteni nem akart semmit, meg a nyomorult emailt sem
Szia Kriszta! Köszönjük!!
Néztem a híradót, és egyszerűen épp ésszel felfogni is nehéz ami itt történik...
Itt vagyok!!:))De már mindjárt megyek is.Nagyon boldog születésnapot Bencének!
Aha,egész Magyarország egy tenger lesz...:DD
:-DDDDDDDDDDDD
Még a végén újra lesz Magyarországnak tengere....
Bár nem egészen így képzeltük...:-(((
Hálás köszönetem a segítségért...:-)))
Majd ha nagy leszek meghálálom...:-DDD
De még azért szorult ám belém kérdés...:-)))
Kriszta hol vagy????Egész nap nem láttalak!!
Épp ma gondolkodtam rajta, amikor a párom az epret hozta, hogy semmi gyümölcs, zöldség nem lesz így a piacokon, ami meg mégis, ahhoz majd csak arany áron lehetlesz hozzájutni.
További ajánlott fórumok: