Hogyan lehet a leggyorsabban lefogyni? (beszélgetés)
A pilatesről már én hallottam! Utána olvastam szerintem is nagyon jó!!! Csak sajnos most nicns pénzem eljárni!! :S
Huu én soha nem tudnék dohányozni!!! :S
Én nem igazán hiszem az ilyen krémekbe, mondjuk még nem is próbáltam :D:D
Én (ha) sportolok akkor folpack-kal szoktam betekerni a csípőm és popsim és ott akkor sokkal jobban izzad.....!!
Szia! Én dohányoztam, de letettem 1hónapja kb., mert babát várok! :-D És néha nagyon rágyújtanék!
amúgy a TF-re járok fitness-testépítő sportedzőire, szóval a torna amit írtam tényleg jó! :-) ja, és a pilates is nagyon jó alakformáló!
Az biztos, hogy nagyon sokat kell inni. Mármint nem alkoholt, hanem főleg vizet.Egyébként én nem tudnék fogyókúrázni, nincs elég akaraterőm hozzá.
Nincs képbe valaki aki most küszködik a dohányzással?
Pontosabban a közelmúltban tette le, és most szenved.
Szerintem nem tesz jót az emberi szervezetnek, hogy ilyen gyorsan fogyjon az ember!!!
A reggeli meg a legfontosabb étkezés!!!
A köret tényleg hizlal, húst, zöldséggel jó (kéne) enni! :)
Nekem is főként a popsi részen van gond!! 2 éve még olyan szép feszes volt....Most meg... :S És már barátom is észre vette.... :(
De az a baj, nincs annyi akaraterőm, hogy tornázzak rendszeresen!! :S
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet alig használt bútort a lehető leggyorsabban eladni?
- Hogyan lehet a seb varrasodását a leggyorsabban eltüntetni?
- Hogyan lehet nagy mennyiségű anyagokat a legegyszerűbben, leggyorsabban, a legnagyobb hatékonysággal megtanulni?
- Hogyan lehet eljutni a leggyorsabban és legkönnyebben Érdről a Puskás Stadionhoz?
- Hogyan lehet a beszürkült pólóból leggyorsabban fehéret csinálni?
- Hogyan lehet leggyorsabban hasról fogyni?