Hogyan lehet a különböző eszközeinket fertőtleníteni /fésű, fogkefe, körömvágó olló, körömkefe, irrigátor, vibrátor/? (tudásbázis)
Ez tényleg erős. Remélem ilyen nincs.
Zsemlét én mindig az alsók közül veszek, volt már hogy széttúrtam az egész kupacot, mert csak azért is a legalsó kellett :)
Ahol olyan vitrinszerűségben vannak, ott is felnyúlok és a felsők közül választok.
Láttam egyszer egy nőt aki leejtett pár zsemlét, végiggurultak a földön néhány ember cipőjének is ütközve. A nő felvette és tök nyugodtan visszatette a többi köze.
Na azóta belső zsemlét veszek :)
Attól én még megeszem a parizert, letojom, hogy mi van benne, fincsi és kész. Megtudom emészteni, kikakkantani.
A májkrémben disznóbőr is van!
Nálunk is itt a kutya a lakásban, néha velünk alszik az ágyban, a gyerek is ölelgeti, a kutya is nyalja a gyerek kezét , lábát, fejét, ahol csak éri, és mégsincs soha semmi baja! Jó most elkapott valami hülye fertőzért, mert amikor fodrásznál voltunk ott betegek voltak a gyerekek, és hazahoztuk. De egyébként meg még sosem volt beteg a gyerek.
Ezért jobb, ha te sütöd a kenyeret.
Semmivel, mert a túlzott sterilizálás tesz beteggé.
Nem dőlök be a sok fertőtlenítőszer reklámnak. Persze fogkefefejet félévente cserélünk...
Sokan szeretik a tőgyet!:) Van olyan is, hogy tőgypörkölt!:) Ezek után, mit számít,ha beledarálják!:)
És bizony a kenyérbe is beledagasztják az összesöpört lisztet, ezt is bennfentes mondta.
Igen, ez így van, de ez a pisilős téma már...brrr....
Nekem is van egy barátnőm, aki locsolja mindenhova a Domestotst és általában mindenféle nyavalyát meg is kap.
Én meg puszilgatom a macskáimat, kutyámat és semmi bajom!:)
Persze! Anyukám mondta, hogy a parizerbe még a tehén tőgyét is beledarálják. Az sem látszik. Dolgozott vágóhídon, úgyhogy csak a jófajta kolbikat ették...
Így van! Minden tele van bacival, és mégse vagyunk folyton betegek.
Úúú, ez már kicsit erős!:)
Nem is lehet mindenre odafigyelni, meg hordozgatni magunkkal a nedvestörlőt, ezzel együtt kell élni, nem igaz?
De nem látod! Úgyhogy teljes lelki nyugalommal megeszed a zsemlét,kenyeret, stb, mert eszedbe sem jutna ilyen, pedig ha tudnád...
Biztos lecsavarnám a pisilőjét, ha meglátnám...
Miért szerinted nem tapogatják össze a zsemlét a csövesek, meg nem köpi le a kenyérszállító, amikor épp rossz napja van, meg nem pisil bele a tésztába a pék, vagy a tanulója? Ezek után az az ajtó már nem oszt, nem szoroz!
Ma reggel mentem zsemlét venni, és az áruházban kifelé nyíló ajtón mentem, ráadásul nehezen nyílik, jól bele kell kapaszkodni. Próbáltam a nadrágomba törölni a kezemet, mer'hogy azzal szedtem a zsemlét a zacsiba. De ott is annyi csöves megfordul, meg igénytelen ember. Máskor az önnyíló ajtón megyek, az is van.
Az se semmi!
Én egyelőre csak a sajátomat nyomkodom, úgyhogy max a saját koszomat fogdozom:)
Egér, billentyűzet stb... szóval a beviteli perifériákon..
Amit én néztem abban az irodai eszközökön több volt mint egy nyilvános Wc-n :)
A busz az még hagyján, el tudod képzelni mi van egy bevásárlókocsin ott ahol fogod??? Húúúúú na az a nem mindegy! Valami statisztikát néztem a múltkor, és abban volt, hogy a bevásárlókocsikon található a legtöbb baci, meg mindenféle.
Detto! :)
Rosszul vagyok ha buszkapaszkodó v. kilincsek után nincs lehetőségem kezet mosni, és olyan kézzel kell összefogdoznom a dolgaimat, esetleg még enni is. Brrr!!
Az orrom meg nem pont ilyenkor kezd el viszketni???
Azért szerencsére kényszeres kézmosó sem vagyok :)
Az arany középút.
Nem dehogy, aranyos! Egyébként a munkából hazaérve, egyből kezet mosok, mert a buszon azért igyekszem úgy helyezkedni, hogy ne kelljen kapaszkodni, néha nem jön össze, és attól kicsit írtózom, hogy mennyien fogdossák a kapaszkodót.
Ugye? Ennek elkerülése érdekében mindent ledobok a földre mielőtt megenném, és még a kutyával is megnyalatom:DD
Na jó hülye vagyok! Ma ilyen napom van:)
Fésűt szappanos vízzel, fogkefét forró vízzel + rendszeres csere, körömvágó ollót én még soha nem fertőtlenítettem, körömkefe forró + szappanos víz.
Igen, mert csak otthon van minden lefertőtlenítve, máshol nincs. Kimegy az utcára, és rögtön megtámadják a kórokozók, a szervezete meg nincs rá felkészülve.
Ismerek valakit, aki úgy odafigyel mindenre a saját higiéniájára, és mégis minden nyavaját elkap.
További ajánlott fórumok: