Hogyan köszönjek a párom apukájának? (tudásbázis)
semmiképp sem csókolom!
az rémes
Jó napot , Jani bácsi! szerintem a legmegfelelőbb!
(előtte kérdezd meg a párod, hogy nevezik a rokonságban az apósjelöltet. Lehet, hogy pl.János, de utálja a Jancsit, és mindenki Janinak hívja....akkor Te is Jani bácsinak szólítsd...szóval ilyesmire figyelj!)
Nekem eddig a "jó napot kívánok,nagyon örülök,stb,hogyan szólíthatom" bár túl távolságtartónak tűnik,még mindig bevált.Volt aki úgy reagálta le,hogy rögtön arra kért tegeződjünk,de volt olyan is,aki a 2év alatt,amíg a fiával együtt voltunk,magázott,neki ilyen volt a stílusa.
Az első alkalommal a jó napot semmi esetre sem lehet mellényúlás,utána úgyis kiderül,hogy a későbbiekben hogyan köszönhetsz majd:)
Jó estét kívánok!
Nem mindenki tűri el a bácsizást , nénizést, és a szülei sem lehetnek 80 évesek. Márt te sem vagy tizenéves, és téged sem illik nekifutásra letegezni. Még ha ez a mai világban kicsit fura is.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan érjem el, hogy 18 év után is tetsszem a páromnak, ha a terhességek miatt elhíztam?
- Hogyan csenjem el párom telefonját?
- Ha úgy döntünk, különválunk - odaadjam a gyermekünket az apukájának?
- Hogyan viszonyuljak párom gyerekes viselkedéséhez?
- Megcsalt a párom. 4 hete szültem neki gyereket, akit mindketten akartunk. Van valakinek valami ötlete, hogyan hódíthatnám vissza?
- A baba lakcíme lehet az apukájának a címe, aki a szüleihez van bejelentve?Ha igen akkor milyen papírok kellenek?