Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan és miből lehet rájönni hogy a nő többet érez irántad? Hogyan lehetne finoman kideríteni a nő érzéseit? fórum

Hogyan és miből lehet rájönni hogy a nő többet érez irántad? Hogyan lehetne finoman kideríteni a nő érzéseit? (tudásbázis kérdés)


22. 3066f49f9a (válaszként erre: 18. - Wunder)
okt. 1. 16:05
És fiatal, igaz?
21. PöttyösPanka (válaszként erre: 20. - Timycat)
szept. 28. 21:35
Amikor megismertem az azóta férjemet a munkahelyen, ahol azóta is dolgozunk, úgy voltam vele, hogy munkahely van ezer másik, de szerelem nincs. Ha nem jön össze, max új állást keresek. Egy munka miatt nem mondok le a házasságról. De a házasság miatt simán lemondok egy munkáról.
20. timycat (válaszként erre: 19. - Timycat)
szept. 28. 17:21

.... gondolom voltak vak szerelmesek és működött a dolog.

Olyan is van akik azóta már el is váltak és még mindig egy helyen dolgoznak. Nyilván az sokat segített azon hogy a munkahelyre ne szivárogjon be a válás terhe, hogy a válás oka nem ugyanott dolgozik ahol az ex házaspár.

19. timycat (válaszként erre: 11. - Hpetra22)
szept. 28. 17:19
Ahol dolgozom több házaspár van, akik ott ismerték meg egymást, gond
18. wunder
szept. 28. 16:52
Pasi vagyok
17. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 16. - Ágio8405)
szept. 28. 13:33

Nekem ebből pont nem egyértelmű, hogy pasi a kérdező.

Szerintem meg (de ezt írtam is lentebb) egy férfire nem mondjuk, hogy helyes. Helyesbítek, én soha nem mondanám egy érett férfire, hogy helyes. Helyes lehet egy kis kölyök, egy fiú. A férfi lehet sármos, jóképű, még dögös is (bár ez is inkább nőre érteném).

Persze lehet, hogy csak nekem olyan nőies a helyes jelző.

Na de azt is írta, hogy nála jóval csinosabb, igazi vonzó nővel találkozott. Na, itt gondoltam, hogy nő a kiíró. Egy férfi nem mondja magára, hogy csinos. Nála jóval csinosabb...


Nekem mindegy. Lehet, hogy soha nem tudjuk meg, mi az igazság. Nem először történne.

szept. 28. 13:24
Nekem abból egyetelmu hogy pasi hogy ő nem annyira helyes. A helyeset pasikat használjuk, nem nőkre.
15. Nancy Ann (válaszként erre: 13. - Smaragdzöld 🐉)
szept. 28. 09:06
Ugyanarra gondoltunk a megfogalmazásból:-)
14. Nancy Ann (válaszként erre: 1. - Wunder)
szept. 28. 09:06

"összehaverkodtam egy nálam jóval csinosabb igazi vonzó nővel"--> Te férfi vagy, vagy nő? Csak mert ebből a megfogalmazásból nem egyértelmű:-)

Ha nő vagy te is, kemény dió feltérképezni, hogy a másik hogy van a saját nemével.

Ha férfi: mosolyog rád, néha megsimogat stb; ebből már biztos, hogy szimpatikus vagy neki, szóval nem fog megrökönyödni, ha meginvitálod meginni egy kávét, vagy kirándulni, vagy valami olyan programra, ami tudod, hogy kedvére való.

Az meg nagyon-nagyon nem számít, hogy te magadat mennyire tartod helyesnek. Az ember (ha nő, ha férfi), nem aszerint kezd el vonzódni valakihez, hogy a külseje mennyire felel meg az aktuális szépség/jóképűség standardoknak.Amit ránézésre látsz egy emberből, az édeskevés. Abból még nem derül ki, hogy szereted a hangját, az illatát, csüngsz a szavain, mert annyira érdekes dolgokról beszél, imádod a humorát, felnézel rá, mert olyan céltudatosan éli az életét, vagy klassz kirándulás ötletei vannak, inspirál az optimizmusa- hogy csak egy pár dolgot mondjak, ami egy kapcsoltban hosszabb távon fontosabb, mint a has kockássága vagy a derék vékonysága.

13. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 1. - Wunder)
szept. 28. 08:57

Te is nő vagy? Nálad jóval csinosabb igazi vonzó nő, nem vagy helyes, megsimogatott téged valamiért...


Azért érzem azt, hogy te is nő vagy, mert nekem furcsa, hogy valaki úgy ír egy nőről, hogy nálam jóval csinosabb, igazi vonzó nő. Egy pasi szájából még soha nem hallottam, hogy én nem vagyok helyes. Egy pasinak nem helyesnek kell lennie. Azt hagyjuk meg a gyerekeknek.

Miért simogatott meg? Te miért nem simogattad vissza akármiért is? Az is egyfajta jelzés lett volna, talán újabb simivel biztatott volna.


Nem tudom, csak olyan érzésem van, hogy férfi magáról nem ilyen szavakkal beszél, hogy nem vagyok helyes, meg a nő jóval csinosabb nálam.

12. libikóka (válaszként erre: 7. - Lufthansi)
szept. 28. 07:48
Ugye?:DD
11. hpetra22 (válaszként erre: 10. - Timycat)
szept. 28. 07:44
Ez a házi nyúl dolog addig működik csak, míg nem lobban fel a szerelem és vakul meg az ember teljesen.
10. timycat (válaszként erre: 1. - Wunder)
szept. 27. 23:11
Én mindig a házi nyúlra nem lövünk elvet tartottam szem előtt, de több pozitív esetet látok magam körül mint negatívat, és egyébként is csak 1 évig lesztek kollégák, szóval kérdezd meg tőle lenne kedve valamihez meló után?
9. krisztikrisz (válaszként erre: 1. - Wunder)
szept. 27. 23:06
Ha bejössz neki, kéretlenül is nyitott lesz veled.
szept. 27. 22:45
Minimum visszacsókol.
7. Lufthansi (válaszként erre: 3. - Libikóka)
szept. 27. 22:04
Te már annyit tudsz a csajozásról,mint én öregkoromra..-)
6. PöttyösPanka (válaszként erre: 1. - Wunder)
szept. 27. 21:59
A nők általában szeretik, ha a férfi határozott és kezdeményező. Nem lesz ciki, ha visszautasít, mert nem szerelmet vallasz neki, csak elhívod egy bambira munkán kívül.
szept. 27. 21:55
A nők meg olyan topikokat szoktak itt indítani, hogy miért nem lép a férfi, mert én nőként nem fogok. Hát így, hogy senki sem mer lépni, sosem derül ki, hogy ki tetszik kinek.
4. libikóka (válaszként erre: 3. - Libikóka)
szept. 27. 20:56

Talán annyit jó megtudni

,hogy szabad e.

3. libikóka (válaszként erre: 1. - Wunder)
szept. 27. 20:54

Bocs hogy ezt írom de mintha sokan elfelejtették volna hogy kell ismerkedni.

Előre tudni akarják hogy mi lesz.

Ha meghívod és elutasít,,na bumm,,semmi sem történt.

Ha meghívod és elfogadja meglátod hogy lehet e valami.

Így megy ez,,,

2. vigyefene (válaszként erre: 1. - Wunder)
szept. 27. 20:41
Öltözz be a bátor-lovag páncélodba, és a szemeibe nézve, kérdezd meg tőle.
szept. 27. 20:38

Egy évre a cég áthelyezett egy másik telephelyre, ott összehaverkodtam egy nálam jóval csinosabb igazi vonzó nővel. Meglepően én nem vagyok helyes ő meg hát nagyon csinos, de ennek ellenére valahogy mintha nagyon meg lenne az összhang köztünk, nagyon sokat beszélgetünk, sokat nevetünk. Mikor bemegyek az irodába már mindig rám mosolyog, sokszor össze nézünk, amikor össze nézünk akkor mindig elmosolyodunk, elnevetjük magunkat, volt hogy megsimogatott valamiért stb.


Egyszerűen nem tudom hogy benne milyen érzés lehet felém, nem tudom honnan lehet ezt tudni, nyilván kollégák vagyunk és leszünk egy évig. Ezért nem nagyon merek utalásokat tenni és randira hívni és társai, mert utána nagyon rosszul és cikinek érezném a helyzetet..

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook