Hogyan éreznéd magad, ha leszólítana valaki? (beszélgetés)
Ennek a csúnya "le-szólítás" szónak vannak különböző változatai. A kellemes, és a kellemetlen. Ha az utcán teszi valaki ismerkedés céljából, előre betanult szöveggel, és azt modja h "de megizélnélek", akkor gyorsan kaphatsz egy megérdemelt pofont.
De ha a hölgynek a haját dicséred meg, és azt kérdezed h milyen shampont használ, sokkal nagyob lesz a lehetőséged.
Engem szólítottak már le Pesten, nem is egyszer. Először meg is lepődtem, eléggé el voltam merülve, mikor megszólított egy srác. Nagyon kedves volt és nem nyomult. De nem járt szerencsével, mert már volt párom.
Semmi baj nincs az utcán való leszólítással, ha illedelmesen, nem nyomulva teszi az ember. Persze van olyan is, h a leszólított nő viselkedik bunkón. Sajnos ilyen is van.
Sziasztok!
Első sorban nőktől kérdezném, hogy hogyan éreznék magukat, ha leszólítanák őket boltban, tömegközlekedésen, vagy hasonló szituációban ismerkedés céljából.
Nyilván semmi veszteni valóm nem lenne ha megtenném, de van bennem egy gát ami miatt nem lépem meg. Azt gondolom, hogy legtöbb nő számára kellemetlen lenne, és ez visszatart.
Mit gondoltok?
További ajánlott fórumok:
- Csajozási, utcai leszólítás...
- Mit tennél ha ugy éreznéd, h. a párod nem teljesen őszinte veled, viszont ha próbálsz erről beszélni akkor nem érti mi a bajd?
- Mit tennél, ha párod kedvenc társaságában nem éreznéd jól magad?
- Mit tennél, ha azt éreznéd, hogy nem kedvelnek a munkatársaid?
- Te hogy éreznéd magad?
- A közelébe tudok lenni, de nem merem leszólítani,...