Hogyan bizzak meg férfiben ezek után? (beszélgetés)
Igen, valószínűleg ez is feladat neki.
Aztán meg ugye fel lehetne tenni másképp is a nyitó kérdést:
Hogy bízzak meg a saját emberismeretemben ezután?
megértelek
de hidd el nem férfi rossz
én a másodikba futottam bele...megütött..eltört az orrom..,de én elváltam kitettem, pedig közös gyerekünk is volt..
ha megölt volna sem éltem volna vele tovább
megjegyzem mióta kitettem és elváltunk jó a kapcsolatunk
azt akartam mondani ezzel,hogy nem feltétlen ugyanolyan férfit vonz be
de lehet valóban pszichológus kéne, hogy megtudja mire vágyik és miért éppen ilyen típusú férfiak találják meg
sajnos manapság sok nő él társfüggőségben
ha minden egyenesbe jön én se megyek többet férjhez...de mégcsak be se jelentek magamhoz senkit még ideiglenesen sem.
sokat gondolkoztam bennem is van hiba elismerem de vak voltam hiszen visszagondolva mindig nyaggatott mikor iratok rá tulajdonjogot...piszkált ha volt pénzem adjam fel az ö csekkeit...önzö volt és kivételezett a gyerekeim közt...de szerettem és probáltam elfogadni beszélni vele...és erre ezt kaptam :'( hogy ütlegelt....ezt sosem bocsájtom meg. ha apu élne ugy kivágná a házbol hogy csattanna a betonon föleg hogy bántott engem.
nagyon rossz hogy nincsenek apuék akikhez odamehetnék hogy legalább hallgassanak meg....ilyenkor elkap a sirás...
nekem is két férjem volt, most életteársam van
mindhárom más!!
Értelek.Akkor tényleg meg kel lszabadulni tőle.Már csak a gyerekek miatt is.Nekik sem jó azt látni,ha az édesanyjuk szenved.
Remélem,hogy tényleg van segítséged.
aki megvert azzal én többet nem akarok együtt élni. utolso aljas.
amit müvel az borzalom. ez semmit se bán meg.
Elolvastam pár előző hozzászólásodat.
Sikerült megszabadulni a férjedtől?
Amúgy biztos,hogy nem lehet helyrehozni ez ta második házasságot? Nem bánta meg,hogy rossz volt veled?
vannak gyerekeim...
lehet ha tulleszek ezen akkor másképp látom. de most mindenkiben a rosszat látom
meghaltak a rokonaim.
de van pár barát aki segit...de igy is nagyon rossz..
Van családod,rokonaid,barátaid,akik melletted állnak és szeretnek?
Ők tudnák most adni a legnagyobb lelki segítséget.
Szerintem nem feltétlenül kell pszichiáter.Sok múlik azon,hogy te mennyire érzed erősnek magad lelkileg.Igaz az,hogy magadat kell "helyrehoznod" legelőször is.Maggadal kell egy kicsit törődnöd.Egy-két új dolog biztos erőt öntene beléd.
nekem nincs szükségem pszihologusra.
csupán két szemét férj után tulzottan kételkedem a másik nemben.
ez a második házasságom ami tönkrement. ez a férjem meg is vert pedig azt mondta sose bántana sehogy (lsd naplom) :'( utolso haszonlesö kikészit idegileg... romokban a lelkem és senki férfiben sem tudok bizni...
hogy tudjak ezek után bizni a férfiakban? attol félek megint ki fognak gasználni :'(
További ajánlott fórumok:
- Ezek után folytatnátok vele?
- Szerintetek ezek alapján csak szórakozott velem? Ti hogy viszonyulnátok ezek után hozza?
- Mit nem szeretsz/elviselsz egy férfiben? Legyen az férj, barát, kolléga
- Mikor érik meg a férfiben az, hogy eljegyezze a barátnőjét?
- 18 után nem akarok enni, de ha nagyon megéhezek mit egyek?
- Hogy bízzak meg benne ezek után?!