Hogy veszítek észre, hogy a férfi csak bókol nektek, vagy tetszetek neki? (beszélgetés)
Magam is így gondolom, de legközelebb azért biztos, ami biztos alapon, megmondom neki, hogy csak akkor rajzoljon smile-kat a kiflis zacskóra, ha után én rajzolhatok rá valamit, olyan módon, mint ahogy a Szigorúan ellenőrzött vonatokban a stemplizés ment.
Habár félek, hogy egy ilyen fiatal lányka nem látta a Szigorúan ellenőrzött vonatokat, és nem fogja érteni, miről beszélek. :)
Folyamatosan beszélgetek vele, amíg bent vagyok a boltban, és már elég öreg is vagyok, hogy úgy általában tudjam, kivel hányadán állok.
(Habár ez nem mindig igaz, mert volt olyan, hogy egy nagyon kedves hölgy bevallotta, még az irodából is kijött az utcára, hogy "véletlenül" találkozzunk, amikor arra járok, de nem vettem észre, hogy bejövök neki.)
De ezt a lánykát végképp nem tudom hová tenni. Bemegyek, mosolyog nagy széles mosollyal. Aztán visszavált kelletlenkére, de közben rajzolgat nekem. Aztán elköszönéskor megint széles mosoly, a "Szép napot!" mellé.
Mondjuk az sem elhanyagolható, hogy legalább 25 évvel fiatalabb nálam.
Áááááááá, nem értem én a nőket. :D
Kérdezd meg tőle hogy van? Kezdj kommunikálni vele.
Vagy rajzolj te is egy 😁-t
Na akkor van egy kérdésem, mert az általánosságokat ismerem, de a valóság mindig sokkal bonyolultabb.
Ha mondjuk van egy lányka, aki mindig rajzol valamit a kiflis zacskóra, mielőtt ideadja a kiflit. Hol egy smile-t, hol napocskát, hol virágot, stb., és csak nekem, másoknak nem, de közben mindig olyan savanyú képet vág, olyan kelletlen, hogy borzasztó, akkor az mi?
Mosoly
Sugárzó szemek😀
Engem az is érdekelne, hogy a nők hogy jelzik, hogy észrevették ha tetszenek egy pasinak?
Mert nekem még ezeket az üzeneteket sem sikerül mindig dekódolnom.
Ha tettekkel is bizonyít, érdeklődik felőlem.
Nem csak a külsőm, a gondolataim is érdeklik.
A dicséretet megköszönöm, de különös jelentőséget nem tulajdonítok neki.
Szia!
ez a "csinos" kb olyan, mint amikor kisbabára mondja az ember, hogy "de aranyos!"
Olyan, mintha csak azért mondanád, mert valamit mondani kell, és nem akarod megbántani. Szóval igen, ez éppen pont csak udvarias.
Ha bókolni akarsz, van számtalan ennél különb szó.
Hihetetlen, hogy itt koldulsz figyelmet állandóan :)))
Ami innen beesik, azt mondjuk meg is érdemled.
Úgy látom, nem jött be a terv, hogy legközelebb "meghúzod" a csajt :D
A fórumkiírásból azt hittem, hogy megint Daisy az, vagy legalább egy tinilány. Ők szoktak ilyen okos dolgokat kérdezni.
Ha te is tetszel neki,azt te is tudod. Érzed a kémiát. Vibral a levegő, alig várod hogy lásd.
A másik mikor valaki szép lassan lopja be magát egy nő szívébe. Udvarias kedves oda figyel a nőre. Ez is tud hatásos lenni. Ne aggódj egy nő ha kicsit is vevő rád, tudja ha tetszik neked.
További ajánlott fórumok:
- Hogy veszitek rá magatokat a tornára?
- Ti is úgy veszitek észre hogy a Karácsony már nem arról szól amiről kéne?
- Férfiak, tényleg nem veszitek észre?
- Csajok, nők! Nektek mi nem hiányozhat soha az autótokból? (Nem alkatrészre gondolok)
- Ti honnan veszitek észre, hogy barátkozik-e veletek egy férfi, vagy tetszetek neki?
- Ha megtudnátok egy kollégáról, hogy tetszetek neki, de ő nektek nem tetszik, hogyan viselkednétek vele?