Hogy reagálnál a következő üzenetre? (beszélgetés)
Ja, a "Nincs szerelmem, és le is sz@rom"-ra gondolsz?
Mit lehet erre mondani? Fenntartom, hogy aki ezt jelöli, annak nem csodálom, hogy nincs. :-)
Én annyit írnék neki:
Köszönöm a kedvességed ez egy burkolt irigység ami csak jól esik..őszintén sajnálom hogy te úgy nézel ki,hogy nem mersz magadról saját képet fel tenni....
szép napot!
Akkor miért írtál ki egy fórumot?
Hisz épp azt teszed,most is,avval a különbséggel,hogy itt csoportosan ,és durván megalázhatjátok eme hölgyet.
Ha nem érdekelne,ha tojnál egy nagyot rá,akkor vagy válaszoltál volna neki ,vagy még azt sem.
ne aggódj az tuti nem őőőőőőőőő vagy pedig agyonretusált kép
a te tetkóid sokkal szebbek
Én nem találom de kiírom.:)))
nikolett?
bakker, hát szard le :D És majd várd a topikot, amit nyitni fog, ha megcsalták, elhagyták, felcsinálták, de otthagyták, mert meghizott... stb.. és akkor ird be neki, hogy neked ugyan lehánynivaló a bőröd, viszont az életed rendben van, köszönöd szépen!
Ja, amúgy semmi baj a bőröddel sztem. Akinek nem tetszik ne nézze... idióta.
Én csak azt nem értem miért lenne szépséghiba egy anyajegy? Figyelj, nekem a mellemen van egy aprócska pötty, és ez az egyik szexepilem! :DDD
Meg máshol is van, mint mindenki másnak. A bőröddel meg semmi gond nincsen. Én is elküldeném melegebb éghajlatra. :)
További ajánlott fórumok:
- Te hogy reagálnál rá, ha nem vártalak volna meg?
- Minden szoptatás után muszáj lefejni az anyatejet? Ha lefejem, a következő etetésre nincs annyi hogy jóllakjon a baba ha nem fejem akkor van
- Tanácsot szeretnék kérni! Hogy oldhatnám meg a következő problémát? :
- Tudja valaki, hogy mikor lesz a Harry Potter következő része a mozikban?
- Hogy kell helyesen elválasztani, illetve szótagolni a következő szavakat?
- Gobelin hímzésnél végigöltök egy sort, de sok cérnám marad, nem szeretném elvarrni, hanem a következő sorra szeretnék áttérni, hogyan kell?