Hogy kell jó rizst készíteni, úgy hogy ne főjön szét és ne maradjon kemény? (tudásbázis)
2. Ancsika000
2009. márc. 15. 13:56
Sajnos soha nem sikerül igazán jó rizst főznöm, pedig az anyukámtól tanult módon készítem, de vagy túlfőzöm, vagy kemény marad! S.O.S!!! :(
1. Ancsika000
2009. márc. 15. 13:55
Hogy kell jó rizst készíteni, úgy hogy ne főjön szét és ne maradjon kemény?
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnek sütiket készíteni, gyertek beszélgessünk!
- Csirkefarhátból ki mit szokott készíteni?
- Hogy kell elkészíteni a resztelt májat, hogy puha maradjon?!
- Hogyan kell finom tejberizst készíteni?
- Kemény lett a keksz. Mit lehet belőle készíteni?
- Most sütjük a mézeskalácsot. Eddig mindig kő kemény lett. Ez új recept, állítólag megpuhul. Van valami egyéb trükk, hogy puha maradjon?