Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Hideg kapros uborkaleves recept

Hideg kapros uborkaleves recept

A Hideg kapros uborkaleves hozzávalói:
6 közepes uborka
2 dl tejföl
2 dl tej
3 dl joghurt
2 teáskanál dijoni mustár

bors
csípet cukor
fél lime leve
1 teáskanál fehér balzsamecet
1 nagy csokor kapor


A Hideg kapros uborkaleves elkészítési módja:
Az uborkát meghámozzuk,egyet meghagyva turmixoljuk a tejjel, tejföllel,és a joghurttal.Hozzáadjuk a mustárt a lime levét és a balzsamecetet,fűszerezzük és újra turmixoljuk.Hozzákeverjük az apróra vágott kaprot.A maradék uborkát kis kockára vágjuk és a leveshez adjuk. Alaposan behűtve tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A hideg kapros uborkaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook