Helyettem senki más nem fog lefogyni! (beszélgetés)
:D
nyugi, ha eddig tornáztál és diétázol tovább nem lesz baj, nekem mensi alatt csak folytatódott a fogyás:) miinden oké lesz ^^ a diétát tartsd ez a fontos ;)
Dehogy haldoklik! :D
Nyugiiiiii :D
Kezd halódni ez a fórum is, ez valami természetszerű úgy látom...
Holnap messzire utazós napom lesz, nem nagyon leszek gépközelben.
nem tornáztam ma sem semmit, pedig kellett volna.
le vagyok eresztve! rázzon már fel valaki, és rugdosson fenékbe :) Könyörgöm!!! Hogy észhez térjek!
Sziasztok!
Kattancs gratulálok! Kiráály vagy. :)
Nálunk is átlagos hétvége volt, bár ami szokatlan volt, az az hogy el mentem futni a stadionba mert hiányzott a futás. :) Nem is tudom hány éve volt olyan, hogy nekem hiányzott a mozgás hétvégén. :D
Többiek merre vagytok?
Laura Jones ismételten jobbulást Neked. :)
Sziasztok!
Wau, gratulálok!!! Igazán ügyes vagy!!!
Látom, hétvégén nem nagy aktívkodás volt itt sem :) Mi otthon voltunk szüleimnél párommal. Most meg munka :(
Lehet, hogy újra megfáztam. :S Elég sokat fújom megint az orromat :(((
Kinek, hogy telt a hétvége?
Tegnapi menü:
-reggeli: jó nagy méretű sajtos zsömle ketté vágva,mindkét fele megkenve vajkrémmel,rajta 3-3 szelet csirkemell sonka,plusz szeletelt csemegeuborka; egy Densia epres joghurt;nagy bögre zöld tea
-ebéd: májgombóc leves;rizibizi panírozott halrúddal (ebből jó pár lecsúszott);plusz egy szép,egészséges szelet kávékrémes torta
-délután: egy tányér az általam készített salátából+nagy pohár zöld tea...és akkor hat után még lecsúszott jónéhány kakaós nápolyi,meg még két halrúd...
Na,ezek után gondoltam,jobb lesz nem ráállni ma reggel a mérlegre....De aztán mégiscsak ráálltam.És ugyanúgy 66.7,egy dekát se híztam.:-))))
Bocsi, mivel eddig úgy köszöntem, hogy sziasztok lányok :D Neked külön köszönök :D
Szia :D
Sziasztok LÁnyok!
Hát egy darabig követhetőnek tűnik a dolog, egészen a 4 hétig, aztán valami elromlott a billentyűzetedben :), amikor azt írod 1 perces futások után, hogy 10 perc egyben :DDDD
Na de majd meglátjuk. Ki fogom próbálni, már csak az időzítést kell majd eldönteni. Hogy mikortól.
Bicaj ebben az időben necces. Az úszás meg még inkább, mert csak a városban van uszi, de gondolom nem is ez a lényeg, hanem hogy valami más legyen. Hogy ne unjuk meg.
Egyébként van itt köztünk olyan, akinek van már babája? Egy babával a pocakban miket nem lehet mondjuk tornázni? Még nincs, legalábbis azt hiszem :D, de jobb mindenre felkészülni... :)))
Köszi szépen! :))
Remélem a főnököd nem bántja szegény nyesteket! :D
Elmesélem nektek is,milyen probléma forrása lehet a nassolás...:-)
Ugye az iroda, ahol dolgozom, egy magánház földszintjén van, van udvar, stb. Az udvaron cserépben növekszik 3 eperpalánta, amit főnököm postán rendelet irtózatos összegért, és meg is szívta vele, mert alig termelt valamit. A szerény termés viszont még most is érik, simán hozza az epreket november közepén. Valamelyik nap mentem ebédelni, nézem a palántákat, mindhármon volt 1-1 szem. Az egyik olyan szépen mosolygott felém, hogy levettem és megettem, gondoltam, csak nem tartja már számon, hány szem eper van a palántáin. . .
Délután megyek az udvarra a bringámért, főnököm tesz-vesz, és mondja nekem, hogy a rohadt nyestek eszik az epret, mert reggel még 3 szem volt rajta, most meg már csak kettő. :-DDDDDDD Először azt hittem, ilyen udvariasan akarja közölni, hogy tudja, hogy eszem az eprét, de nem, mutatta a földön az nyest kakikat, meg mondta, hogy sokszor lehet őket hallani a padláson (egyet már meg is fogott), meg esténként látni is lehet őket. És hogy a szőlőt is eszik.
A legszomorúbb nekem az egészben az, hogy nem vontam le az erkölcsi tanulságot, hogy ne szedjem az epret, hanem:
1. Már bántam, hogy nem vettem le a másik két szemet is, mert ráfoghattam volna a nyestekre. .
2. Felmerült bennem a kérdés, hogy hol van itt az udvarban szőlő??Mert én azt is szeretem ám. . .
Hú,jó,hogy ezt mondtad,mert nekem a bőröm sajnos nem nagyon viseli el az olajos magvakat.Amit konkrétan megehetek,az a héjas pörkölt földimogyoró,a többitől nagyon durva,fájdalmas pattanásaim lesznek.Vettem tegnap a DM-ben egy bio fűszerkeveréket (volt rá 50%-os kuponom :-) ),ami igazából sült krumplihoz írnak,de szerintem simán fel tudom használni máshoz is (van benne rozmaring,fokhagyma,oregánó,stb.).
A futást mindenképp jó kiegészíteni mással is,a változatos edzés sokkal jobb,mintha mindig ugyanazt csinálnánk.
További ajánlott fórumok:
- Ítéld meg a szitut, hogy döntenél helyettem?
- Telefonprobléma. Miért fizeti helyettem? Mit tehetnék?
- Segitene nekem valaki 1 vigasztaló levél irásában?(nem azt kérem, h ird meg helyettem hanem csak 1 pár tippet szeretnék)
- Ha szólok a postán, hogy ne dobjanak értesítőt a csomagról és ne vegye át senki helyettem, megteszik?
- Van olyan pesti cég akik valamennyi összegért elintézik helyettem a baba papírjaival és az ellátásokkal kapcsolatos hivatalos teendőket?
- Megcsinálja-e helyettem a NAV az adóbevallásomat akkor is, ha 2013.12.15-től TGYÁS-on vagyok?