Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Házidisznósajt 2 (gyorsfogyasztásra) recept

Házidisznósajt 2 (gyorsfogyasztásra) recept

A Házidisznósajt 2 (gyorsfogyasztásra) hozzávalói:
1 db disznó fej
1 fej fokhagyma
só bors szerecsendió
szegfü bors
füszerpaprika


A Házidisznósajt 2 (gyorsfogyasztásra) elkészítési módja:
Vegyünk egy disznó fejet kérjük meg vágják ketté.

Jól meg pucoljuk, egy lábosba tegyük oda főzni a fokhagymával és a sóval kb: 3- óra alatt nagyon kicsi lángonpuhára fől. Akkor jó ha teljessen lejön a csontról. Vegyük ki a léből és 3-4 cm kockára daraboljuk,
. Majd a kimaradt füszerekkel mmegszorjuk nagyon pici füszerpaprikát is tehetünk de ne sokat csak rozsszinű legyen.Jól keverjük össze ha kell még egy kisó 2-3 nyers fokhagymát is tehetünk hozzá.

Egy bordasütőt kibélelünk fóliával
amilyen szorossan tudjuk belerakjuk a húst,tehetünk rá egy kis levet a főzőléből.

A hútőbe tesszük másnapig, majd szeleteljük


A fóliát levesszük és ugy szeleteljük, majd vissza rakjukrá a fóliát.


Ha nagyobb adagot akarunk tehetünk csülköt, nyelvet is bele.


Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , 2010. szept. 5. 18:12
A házidisznósajt 2 (gyorsfogyasztásra) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook