Házasság: ideális pénzkezelés (beszélgetés)
Igen, viszont azt írja, hogy lesz munkahelye - ha jól emlékszem december 1-től -, akkor talán már nem lenne olyan nehéz.
Azt nem tudom, hogy másban mennyire figyelmes, vagy éppen figyelmetlen a férje, de ha azokban is inkább az utóbbi van főszerepben, akkor már régen rossz.
nagyon nincs rendben így de ugye bármi is történik kettőjük között nem szabad figyelmen kívül hagyni hogy most már a gyerek is megsínyli a súrlódásaikat mind érzelmileg mind máshogy amennyire érintett.. ez attól is függ milyen a kapcsolata az apjával.
ha kettecskén lennének rövidre lehet zárni de itt már a gyerek jóléte is szempont kell legyen
'bahh'? :D Azt én is szoktam.. xD
Na de.. Én sem azt mondtam, hogy ölebet kell belőle csinálni.. Sőt, ha ő még mindig vele van, akkor tegye ezután is. A másik fórumon említi, hogy vannak a férjének jó tulajdonságai is.. Ezek alapján, ő lát benne ilyeneket, bár, nem tesz róla említést, hogy mik ezek.. így én nem tudok róla olyat mondani. Max, hogy keményen dolgozik/dolgozott.
De ebben a dologban nagyon nincs helyén az esze.. Elolvastam végig a másik fórum felvezetőjét.. Én ebben a helyzetben már biztos vagy leléptem volna, vagy már nekimentem volna a gőzösnek..
na azért egy "lábhoz Bodrit"-t se kéne csinálni belőle de az arany középút ideális..
nem értem azért az ilyeneket.. minek köti le magát és FŐLEG minek csinál gyereket ha a luxusautó az első.. bahh..
Hát, ezek szerint nem..
Neki is oda kellett volna csapnia az ásóval.. már régen..
de nagyon úgy tűnik hogy az embere nem normális eset semmilyen tekintetben... :/
sajnálom azért de a radarjai nem jól működtek
Azért is tettem idézőjelbe, hogy mi fáj..
De, ahogy leírtad, ezek szerint, azért Neked sem esik jól, hogy úgymond tojik a családjára.
Meg itt írta valaki, hogy azért az sem ártana, pl. új kabát, vagy akármi kell, és Neked nincs épp rávalód, abban is segíthetne.
Mindenki elmondta a véleményét.. Nem látok bele a kapcsolatba, de ,,kissé" önző a párod, a leírtak alapján. Mert legyen hobbija, de ha van családja, akkor azért annak előrébb kellene állnia a 'sorban', mint a hobbinak. Szerintem.
Egyértelműen igen! (mármint fizessen többet, vegye ki jobban a részét)
Mi lenne, ha neked egy fillér jövedelmed sem lenne? Éhenhalnál, vagy a te részed elárverezné a bank?
Fordított esetben is, ha a nő keres többet (sűrűn előfordul) költsön többet. Amúgy valamiért úgy érzem, hogy ez egy nőnek sosem kérdés...
Számomra az ilyen férfi szánalmas, és nem férfi kategória.
Na, de akkor áruld már el, hogy az is tisztán lásson, aki eddig nem értette a lényeget..
Szóval, akkor Neked úgymond 'mi fáj'?
Mert itt egyesek azt mondják, hogy Te csak luxusra költenéd a férjed pénzét..
Ha nem közös minden a válásnál, akkor viszont apa fizesse ki, hogy mosnak-főznek-takarítanak rá, meg, hogy az ágyban is nyújtani kell neki valamit. Plusz a bébiszitterkedést is ki kéne fizetnie, meg a többit is, mindent.
Egy házasságba mindenki annyit tesz, amit maximálisan megtehet. Ki anyagilag, ki pedig azzal, hogy normális otthont teremt.
Kicsit zavaró tényleg a dolog. Nem azért, mert a nő nem szórhatja a pénzt, hanem azért mert a férfi megvehet több mindent és ha a nőnek kell valami hasznosabb, pl. télikabát vagy egy cipő, mert a többi szétjött,akkor marad neki a rongyos, mert nem telik rá neki. Vagy szeretne egy új dolgot a lakásba, a konyhába, egy használható dolgot, de nem tudja megvenni, mert nincs miből. Vagy szeretne félretenni valamire, hogy jobb legyen a családnak, de nem teheti meg. Eközben látja, hogy a férje meg elkölti a plusz pénzét, amit a család számára hasznos dolgokra is költhetne.
Egyébként a férj mire költi a plusz pénzét?
Nekem meg úgy jött le, hogy a kedves férje inkább ba***a saját magára a pénzt, minthogy a családjára..
Azért így már egészen más.
Lehet költeni a hobbijára is, szerintem nem ez zavarja. Attól, hogy valaki párkapcsolatban, vagy házasságban él, még mindegyik félnek lehet olyan hobbija, amire olykor-olykor nem sajnálja a pénzt. De, hogy mellette a családjára nem költ, az már azért nonszensz.. Ráadásul férj.. és gyerek is van..
Én? :O
Szerintem, kicsit elkeveredtél.. :D
Ne,a vállásnál se legyen közös minden,az sem igazságos.
Nem arról van szó ha orvosra kell,ne adjon úgy a másik,hogy ne keljen visszaadni stb.A gyerekét meg természetesen tartsa el.
DE!Én úgy érzem a fórumindítónak csak az fáj,hogy több marad a férjnek,költheti szabadon,neki meg nem marad annyi luxus dolgokra.Hanem így van,BOCSÁNATOT kérek a fórumindítótól,csak nekem így jött le.