Házasság csók nélkül.... (beszélgetés)
na jó mondjuk van egy 3 út de te mégsem akarod:-) persze lehet legkézenfekvőbb a 3 megoldás.. de jelen esetben csak ez van..:-)
Olyan nincs h csak ez a két választás van.
ok,értem, de akkor is azt választanád, ha mondjuk nem fér bele az értékrendedbe de a szíved azt diktálja?:-))
Azért mert az szimpibb volt..
Ha már választani kell..:)
igen, én is azt hittem hogy megtaláltam 1,5 évig egy életre, aztán lehet rá kell jönnöm hogy megsem, de ha mondjuk nem próbálom meg akkor nem jövök rá:-))
Nos, nemtudom, túl sok külföldi tapasztalatom nem volt... Milyen nemzetiségű
na örülök, végre vki megértette, ha csak mondjuk szigorúan ez a lehetőség van, mert 100 éves korodra nem vársz mondjuk a totál igazira..
Miért Vandaeliza?
De van, csak keresni kell :-)
Én megtalaltam, igaz nem otthon. A magyar fiukban en nagyot csalodtam.
egyet kiragadnék,, az igazi pénzkérdés?:-))
persze a helyes sorrend ez lenne, de tökéletesség nincs:-))
Egyik sem! Ha ez a ket valasztasod van akkor az azt jelenti hogy meg nem talaltad meg az "igazit".
3. Romantika, szerelem, gyengedseg, penz, kedvesseg, figyelmesseg, becsuletesseg, hazassag, oszinteseg
no , nehéz a választás? Lányok asszonyok:-)várom véleményeiteket 26 ra:-) 1 or 2?
ja és szigorúan csak a kettő közül lehet:-)
az biztos, én arra értettem, ha vkinek hiányzik vmi,nem egyeznek a nézeteik, akkor előbb utóbb pótolja,,
Egy jó kapcsolathoz kompromisszumok kellenek. Ebben én alkalmazkodom, másban ő.
de et későbbiek folyamán úgyis ellaposodik minden:-)) ha hagyják.. ahogyan a szerelem is átalakul szeretetté.. csak nem mindegy az időintervallum:-)
és soha nem fogod hiányolni szerinted?? nem lehet mindig alkalmazkodni sem, én is ezt tettem 12 évig, nem biztos hogy megérte..
úgy is mondhatnám a legkisebb dolgokban hazugság, dolgok eltitkolása pl..
Nálunk is több a puszi és az ölelés, mint a nyelves csók. A páromnak kisebb az igénye, és mivel szeretem alkalmazkodom.
Nem mondanam hogy csok nelkuli a hazassagunk, de en nem szeretem a full nyelves csokolozast, max szex kozben. Ha napkozben csokolozunk az csak szajra puszi, neha picit hosszabban de nem nyelvesen. Nekunk igy jo :-)
Viszont nekem az tunt fel mikor otthon voltunk a nyáron hogy feltunoen sok az utcan nyelves csokot valto szerelmespar. Sokkal tobb mint amihez en szoktam Londonban. Lehet ennyivel hevesebb vermersekletuek a magyarok?
mit jelent a nem egyenesség?
nem hiszem, hogy szerelmes tudnék lenni olyanba, aki utál csókolózni :) olyanba se, aki utál szexelni :)
igen, no más megközelítés:-)) az biztosan,,de kell hogy ellenpéldát mondjak: akkor hogy van az hogy szerelmes, és utál mondjuk csókolózni:-))
na ha már jó témába találtam..,,,,ti melyiket választanátok: pl hozzámennétek egy nem egyenes emberhez?
1.romantika, szerelem,gyengédség nem egyenesség!, nagyon sok pénz, szarevőség,kedvesség, odafigyelés, becsületlenség, házasság.
2.Önzőség,bunkóság,intolerancia,nagyvonalúság,őszinteség,kevés pénz,élettárs.
azért az más tészta, ha egészségügyi vagy fizikai okok miatt nem lehet, vagy ha nem akarják :)
Testnedv testnedv oké...de mégsem ugyanaz. Pl egy volt párommal azért nem csókolóztunk mert gyomorbántalmak miatt kellemetlen szájszaga volt.
úgy gondolom, házasság simán lehet csók nélkül, szex nélkül, sokan űzik így. de szerelem nem lehet csók nélkül :)
bele kell?, anélkül milyen már hát az az indítóerő nem, vagy csak spontán mint az utcalányoknál?, loll:-))),,
Nekem is fura, de persze minden lehet jó, ha annak a két embernek úgy felel meg, és úgy jó. Ahogy írják többen is, ha mindketten így akarják. Bár nehezen képzelem el, továbbra is, létezhet.
De gondolom Anettka nem azért kérdezi, mert nincs rá igénye:-(( igy:-))
hát... ha valaki annyira szereti a másikat, hogy együtt hálnak és testnedveket cserélnek, egy csóknak bele kéne férnie, nem véletlenül olyan intim az
További ajánlott fórumok: