Hat "X"-en túl (beszélgetés)
sziasztok
Gyógyulást a betegeknek, és jó szorakozást az esti programhoz.
Ma főzés napja volt, és apró dolgok beszerzése a LIDL-ből. Holnap pihenek:)
További szép estét mindenkinek
Jó reggelt!
Jó kis programok! A betegeknek jobbulást kívánok!
Délután megyünk az unokákért, - nagyobbiknak úszás!
Este meg az Audi Arénába megyünk! "István a király"-t nézzük meg.
Jó egészséget kívánok mindnyájatoknak!
Sziasztok. Olyan istentelen náthás lettem hogy csak na. Nm allergia. Tegnap reggelre megfájdult a torom ott fenn a kanyarban, délutánra bedugult az orrom most meg tüsszögök, ami jó, mert igy kidugul :)
megyünk be Pestre a házi csirkés piacra vásárolni,utána meg fodrászhoz
sziasztok
Kösz a vígasztaló szavakat. Bevallom a józan eszem nekem is azt mondja, hogy erre a vizsgálatra szükség van, hogy biztosan tudjuk, nincs baj, viszont nem ez az első gondolat, ezt Ti is tudjátok. Bízzunk a jó Istenben.
Ma a pedikűr után az unokámmal kávéztunk, sütiztünk, jót beszélgettünk.Kellemes délután volt.
Remélem holnap sikerül takarítás napot tartani és a Lidl-be készülök szétnézni.
Legye kellemes az estétek
sziasztok
Sajnos a fiamnál újra elővették a máját, ott van valami folt, nem tudni mi...Már 20 éve ott van , eddig mindenki túllépett rajta.. Most végre kivizsgálják, majd a jövő hónapban CT vizsgálat lesz..Mivel egészséges életmódban él, nem ütötte meg, így nem tudni semmit..Közérzete rendben, minden eredménye eddig negativ..Sokan voltak, elég későn jöttünk haza.
A torna, természetesen elmaradt.
Holnap pedikür és az unokámmal fagyizás következik. :)
szép estét mindenkinek
Újra menni kell? .....a régi panaszok? ....vagy ellenőrző vizsgálat? Remélem nem lesz semmi probléma!
Sajnálom, hogy gyenge rendezés volt a Macbeth!
Jó egészséget kívánok mindnyájatoknak!
sziasztok
Nem volt izomlázam, mivel nagyon fura tornát csináltunk szerdán és hétfőn. Mondhatnám, hogy nagyon laza, nem vagyunk ilyen gyenge tornához szokva.
Ma a szinház (Macbeth dráma) nem volt jó, a rendezés hagyott maga után némi kívánni valót. :(
Holnap a fiammal megyek újra ellenőrzésre a korházba..Szegényt sajnálom nagyon :(((
vigyázzatok magatokra
Jó reggelt!
NIncs izomlázad Polli?
Tegnap délelőtt jógán voltam, ma meg fodrászhoz megyek!
Szép napot nektek!
sziasztok
Hétfő és visszatért a régi megszokott rend - torna. Nehéz visszaszokni 3 hónap után.
holnap szíínházba megyünk, ha barátnőm nem robbant le. Neki nehezen megy a torna - úgy érzik, hogy számára kimondottan káros. :(
Vigyázzatok magatokra, további szép estét
Finomak! Jó étvágyat hozzá!
(desszertnek paleo epres pohárkrémet készítettem)
Jó reggelt!
Ma halsütés és pihi!
Szép, pihenős vasárnapot kívánok mindnyájatoknak!
sziasztok
Kellemes hétvégét
Köszi, jól vagyunk, csak 3éves státusz vizsgálat volt!
Ma mindketten itt lesznek egész nap. A szülők futóversenyen lesznek.
Kellemes hétvégét kívánok nektek!
sziasztok
Éva..eddig nincs panaszom rá, táblagép+klaviatura..a betűi elég aprók, ha felveszem nagyobbra, akkor nem fér a képernyőn minden, kurzort kell használnom széltében is...majd megszokom, mint a gép simogatását..
Ma voltak a gyerek anyák napját köszönteni.. Jégrémet vettem csokis palacsinta ízűt, de mindenkinek vanilia és csoki ízű volt.. Apró kroaszan kifliket tettem tányérra még...Nem volt erőm ebben a nagy melegben bekapcsolni a sütőt, pedig a nőiszeszélyhez mindent előkészítettem... Majd hűvösebb időben elkészül..
Mindenkine
k kellemes hétvégét
milyen az új gép?
Én ma mosok
Jó reggelt!
Sorban mennek tönkre a háztartási gépeink? Az én mosógépem sem tökéletes, elég régi.
Indulunk bevásárolni, mert tegnap nem tudtunk, nagyon álmos lett a kisunokánk! 1 órára végeztünk a dokinál.
Kellemes hétvégét és jó egészséget kívánok mindnyájatoknak!
sziasztok.
Ma mosás napja. :)) Megyek az új gépemért a szerelőhöz. Nagyon kíváncsi vagyok milyen, amit kiválasztott számomra..
Nagyon meleg van, alig 30 fok.
Vigyázzatok magatokra
Jó reggelt!
Ma reggel hozzák a kisebbik unokát! 3 éves státusz vizsgálatra visszük a dokihoz. Utána meg bevásárlás!
Szép napot, jó egészséget kívánok Nektek!
sziasztok
Olyan nehezen tudok bejönni erre a fórumra, nem tudom mit történt.
Ma végre torna volt,elég laza volt, de gondolom összeszokunk a tanárral.Hétfőn folytatás, a megszokott menetrendben lesz továbbra is tartva.
Tegnap virsli helyett, őz pörköltet ebédeltünk, nagyon finom volt és ami még szokatlan elfogadható áron is kaptuk.
Nagyon meleg van, nehezen viselem.
vigyázzatok magatokra
Jó reggelt :)
Ma mi is nosztalgiából eszük virslit, ámbár itthon, mert Kisbéren vagyunk