Hat "X"-en túl (beszélgetés)
Jó reggelt!
Délután megyünk a bölcsibe, iskolába és este visszük haza a gyerekeket! Délelőtt meg főzök.
Szép napot.....
sziasztok
Nagy kő esett le, kész a nagy takarítás. Ma befejeztem, majd a lakás áttakarítása kell. :))) de ez nem téma már...
Túl vagyok az unokák szülinapi bulián, holnap mennek vissza..
Holnap a város másik végébe készülök, apróságokat szeretnék venni és ott több nagy bevásárló hely van, és nagyobb a választék is
.
Ma 28 fokot mutatott a város központban a hőmérő délután 3-kor... Végre, olyan jó a napocska.
További szép estét
jó reggelt :) Ma nyúl pörköltet készítek nokedlivel. Nálunk a nokedli tejeskávé színű, mert tk. tönkölybúzából készítem.
Lizingelt unokánk jön és Ő nagyon szereti a "lukeddit :) "
Finom lehet! - egészségetekre!
Mai ebéd: Sült csirke brokkoli-édeskömény-új hagyma körettel!
Hamarosan indulunk a szomszédasszonyokkal Duna-parti sétára!
Napsütis, pihenős vasárnap délutánt kívánok!
Jó reggelt :) Tegnap szerencsésen hazaértünk, bár az M-1-en ijesztő mennyiségű kamion volt és bizony 1-2 elég kacsásan ment.
Ma mosás mosás hátán. Főznöm nem kell, mert tegnap 2 rúd sajttal-sonkával töltött fasírozottat csináltam. Csak édesburgonya-cékla pürét csinálok hozzá
Jó reggelt!
Sajnálom Polli, hogy nem ment az ablakpucoló! Szörnyű, ha becsapják az embert! .....csak várjuk, várjuk és nem jönnek!
Nagyon vigyázz magadra, minden ablak után pihenjél!
Szép napot kívánok mindnyájatoknak!
sziasztok
Létrázom a nagy takaritásom kész a héten összehoztam és vérnyomásom is kezd beállni 120 köré..úgy látszik a hajlongás és a létra hiányzott neki, meg a térdemnek is...nem jött aki ígérte, hogy megpucolja az ablakom ma, így 2 helység ablakát lerendeztem magam..nagyon szép lett és olyan jó benézni a tiszta lakásba végre...viszont a 4x2,50-es ablakom ami szinte egy fal még kiabál a rogyért...ez lesz nagyon nehéz megtakarítanom... nagyon elfáradtam, egy kicsit pihenek és majd lesz valami...
vigyázzatok magatok, kellemes hétvégét
Jó reggelt!
Tényleg Polli, ha nem rendeződik a vérnyomásod, menj el segítséget kérni! Ettől független jól teszed, ha nem mászol létrára!
Boldog szülinapot kívánok a lányoknak!
Még nem fejeztem be a virágok átültetését ....folyamatban van, annyi minden mást kell csinálni. Unokák is itt voltak, meg már egy éve akarunk másik tűzhelyet venni, amit tegnap megtörtént. Majd jövő héten szállítják, másnap meg jön a szerviz beállítani. Hál'Isten én egészségileg teljesen rendbe jöttem, visszatért az erőm, energiám! Estére azért kellemesen elfáradok, de hát ennél nagyobb bajom ne legyen!
Jó egészséget és kellemes hétvégét kívánok mindnyájatoknak!
Éva köszi a címet
Mentem, ha nem alakulok, megyek...
Kellemes hétvégét mindenkinek
Pulzus Egészségügyi Központ
4,4
Google értékelés
Egészségügyi központ, Budapest, Magyarország
Cím: Budapest, Fillér u. 4, 1024
Nyitva tartás: Nyitva ⋅ Zárás: 20:00
Telefonszám: (1) 212 4449
Polli
Tényleg gyere fel ide. Ot van a Mammutnál
sziasztok
Megjött a tavasz és úgy veszem észre, hogy Ti is nyüzsögtök ezerrel.
Talán pénteken vagy szombaton reggel jön egy kedves ismerős csaj az ablakom lemosni...Viszont addigra minden le-felmosással és szekrények, fiókok kitörlésével készen leszek..ma is a konyhát előszobát mostam le..
Ha kész lesz az ablak áttakarítok és végre meg lesz a tavaszi nagy takaritásom.-
Vasárnap mind a 2 lánynak születésnapi köszöntése lesz..Az egyik 3-án a másik 11-én született...Haza jön a nagy lány is férjével, együtt lesz a család.. igaz nem sokáig, mert mennek tovább a vejünk szüleihez.
A vérnyomásom nincs rendben, torna tanárunk még nincs...az itthoni magányos kalimpálásom nem sokat ér. :(
mindenkinek szép estét
nincs.
Úgy válogatja össze a gyakorlatokat, hogy az a korunknak és az egészségi állapotunknak megfelelő legyen és olyan ütembe is tartja, hogy ezt birjuk
jó reggelt. Ma is reggel jóga, utána mosás.
Tegnap voltam függönyös boltba, vettem vitrázst a konyhába meg az étkezőbe
Jó reggelt!
Nekem hétfőn kimaradt a jóga.
Elkezdtem a virágok átültetését - eltart pár napig, mert nem bírom egész nap csinálni. Délután meg megyünk a bölcsibe és estig unokázunk.
A papa meg permetezne, de szélben nem lehet!
Szép napos időt és jó pihenést kívánok mindnyájatoknak!
Sziasztok
ragyogó napos az idő..befejeztem a kis szobám nagy takaritását..igaz az ablakomat nem tudtam lecsutakolni, nem merek még a létrára felmenni..igérkezett egy hölgy, de nem ért ide.
mosó napom is volt. :)
vigyázzatok magatokra
Jó reggelt!
Gyorsan elmúltak az ünnepek!
Ki kellene hordani a pincéből a balkon virágokat!Lehet, hogy a könnyebbeket elkezdem!
Legyen szép napotok!
sziasztok
Kellemes ünnepet kívánok mindenkinek.
livepower... jó kurálgatást és mielőbbi gyógyulást.
Ronda felhős, nagy széllel , lehűlt levegővel megáldott nap van felénk..Jól kezdődik az ünnep és az április :(
sziasztok...
Túl a heti takarításon, kezdhetem az ünnepi pihengetést :)))) Nem akartam, de megsajnáltam magam, így sütöttem egy kis mákos pitét.
Remélem lesz napos idő is az elkövetkezendő 2 napban és lehetőségem lesz a sétákra... A család a megérdemelt wellness hétvégét töltik az ünnepek alatt.
Mindenkinek kívánok kellemes húsvéti ünnepeket, jó egészséget. Vigyázzatok magatokra