Hat "X"-en túl (beszélgetés)
Köszi Éva! Majd később visszatérünk rá! Ma bekerült a férjem a kórházba, fél napig vizsgálták és kiderült, hogy infarctus!
Jó éjt!
igen a számítógépen, van egy olyan, hogy sorozatbarat.guru
ezen kb 5 ezer sorozat van, még a Tenkes kapitánya is :)
Akit érdekel, irjon nekem privátban, email cimmel, mert csak meghívóval lehet regisztrálni.
sziasztok...
napos hideg az idő, nem szabad, de kell kimenni. :)) várom a szerelőt, talán 1 óra múlva megérkezik - úgy legyen -.
Éva jó sorozat nézést... :)
erről jut eszembe, hogy egy nagyon szép film linkjét kaptam valamelyik este..megosztom veletek, érdemes megnézni...
vigyázzatok magatokra
Jól tetted Éva! - addig is pihensz!
Ezt a sz.gépen nézed?
Jó reggelt. Hát képzeljétek hogy járta én, aki ki nem állhatja a sorozatokat.
Rákattantam a sorozatbarat.guru-n az Isten áldja Eserenza-ra.
180 részes, részenként 44 perc.
sziasztok
legyen szép estétek, és vigyázzatok magatokra
Jó reggelt!
Nem tudtam, hogy Szolnokon laksz Polli! Egyik munkatársam származott Szolnokról, de én még sosem jártam ott. Gratulálok az unokádnak a bizonyítványhoz!
A tűzhely biztos klassz lesz!.....majd megnézem a linket is! Előbb-utóbb nekünk is esedékes lesz a csere, - a sütőm nem a legtökéletesebb.
...hát nagy sikere volt a fánknak! A pici unokám is evett egyet - többet nem mertem adni neki, mert hátha puffasztja - a kismenyem egyből evett hármat baracklekvárral. 4-et itthon hagytam a papának, a többit becsomagoltam és vitték haza. ( én két falatot ettem) Azt hiszem meg kell ismételni.
Ma de. a Vidanettől jönnek, mert lejárt a szerződésünk és újat kötöttünk, ami némi változtatással jár.
Jó egészséget, szép napot kívánok mindnyájatoknak!
SZiasztok
Akác....én a Tisza-Zagyva "folyócskák" városában Szolnokon lakom..... ma telefonáltak, hogy pénteken kötik be a tűzhelyet, így csütörtökön szállítják...nagyon izgi a helyzet - vajon hogy vásároltam be ? - de tuti, hogy jó bótot csináltam. :))
ezen linken megtaláljátok, egy Zanussi 4 lapos, és talán ennek a sütője elég nagy méret..."majd elválik" [link]
természetesen ma főztem és mostam....elég jó idő volt felénk, nem olvadt, de nem fújt a szél, így legalább a hideg nem volt elviselhetetlen...unokám kézhez kapta bérből és TB-ből letett vizsgáinak bizonyítványát...most örülünk :)))))
nagyon szeretem a fánkot, de a Mama betegségének végső szakaszában már nem csináltunk...Ő volt a minden tudó én meg az inas...ennek már több mint 10 éve, hogy csak emlékeim vannak a finomságról....
jó unokázást és fánk sütést..
vigyázzatok magatokra...további szép estét
Te is fáradhatatlan vagy :)
Nem tudok fánkot (se) sütni. Venni szoktam töltött fánkot néha.
Jajj most de megennék egy kis csöröge fánkot, már ezer éve nem ettem
Jó reggelt!
Tegnap a belvárosban jártam jógán, hó sincs és az utak is rendben vannak - itt a környékünkön is!
Polli - most jöttem rá, nem is tudom melyik városban laksz? Milyen tűzhelyet vettél?
Éva fáradhatatlan vagy! - utazás is, meg babázás is?
Akkor most pihenjetek!
De. hozzák a pici unokát, lehet, hogy fánkot sütök!
sziasztok...
jelentem talán minden rendben az egészségem körül...ma már voltam tornán, elmentem a a város végében lévő boltba és végre megvettem a tűzhelyet.. természetesen lekéstem visszafelé a buszt és 1 órát tekeregtem egyik boltból ki-a másikba be....(óránként van buszjárat) most nagyon jól esik a pihenés, nem oly régen értem haza...
nagyon rondán-vastagon le van fagyva a városban a járda, se merre nincs takarítva...nagyon óvatosan járnak az autók és az emberek egyaránt..soha nem volt ilyen útviszony a városban és a külső kerületekben se...
vigyázzatok magatokra, további szép estét
Jó reggelt :)
Igen, még itt vagyunk, ma ebéd után indulunk.
Imádkozom, hogy jó utunk legyen hazafelé
Jó reggelt!
Polli akkor már meggyógyultál ugye?
Éva, még Kisbéren vagytok?
Itt is esett hó, de el is olvadt! Tegnap itt voltak a fiamék, de. ketten voltunk a picivel, a többiek meg foci meccsen voltak - a nagyobbik játszott több fordulóban. Ebédre mind itt voltak. Ma pihenés lesz!
Nektek is nyugodt, pihis vasárnapot kívánok!
sziasztok...
eső,ónos eső, havas eső és hó, tehát volt minden felénk rendesen..még ma kora délelőtt is szépen hullott, jó nagy paplan volt...nem mertem kimozdulni, féltem, hogy megnézem mennyire rugalmas a járda..így lemondtam a fiamékkal a randit és nem lett tűzhely...na , de nem baj majd a jövő héten rendezem, legalább is remélem, hogy az idő is engedi...
nem sok mindennel foglalatoskodtam ma...olyan szépen kiderült dél felé és így gyönyörködtem a havas, közben olvadó környezetembe...
vigyázzatok magatokra és további kellemes hétvégét...
sziasztok
igen, felénk is esett, fehér volt a táj, de nem volt sok...a 2. emeleten nem kell seperni, a ház takarító szokta kora hajnalban...
nem volt nagy hideg hála az istennek...
legyen szép estétek
Jó reggelt!
Megérkezett a hó! - a férjem már söpri.
Jelenleg nem esik!
Polli neked nem kell söpörni ugye?
Éva, Kisbéren kell? - családi házban lakik a mama?
Legyen szép, havas napotok!
sziasztok
kellemes további estét nektek...
Jó reggelt!
Azt a.....! Polli, akkor téged nagyon elkapott, ha ennyi napot feküdtél! Sajnálom! Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!
Éva kellemes időtöltést kívánok Kisbéren!
Vigyázzatok magatokra, még mindig nagyon hideg van, nálunk, most: -14°C
sziasztok...
köszönöm az aggódást, megmaradok...péntektől mai napig feküdtem, nagyon húzott az ágy..nem éreztem, hogy különösebben volna valami bajom, igaz a gyógyszer hatott...tegnap fekvésközben elinditottam a mosógépet, mert szennyes az rendesen gyült a fekvés alatt is...ma kénytelen voltam porszívózni, zavart a por, a nap is besütött, duplán zavart...kelletlenül, de takarítottam...kenyérért kéne elmenni, de majd eszem olyat amihez nem kell...a szemét sem sétált le, de azzal csak lelépek...szerintem meggyógyultam, utolsó szem gyógyszert is bevettem és élvezem a napsütést ablakon keresztül..:) holnap rá kéne kapcsoljak, mert a főtt kaja kifogyott, tehát főzés következik...
remélem helyreáll végre a megszokott rend körülöttem..
akác..örülök, hogy ebben a hidegben is mégy mozogni, ne hanyagold...én nagyon érzem, hogy 3 hét szünet volt...szerintem már ez is a bajom...
Éva...a vándorlással vigyázzatok ebben az időben...havazást és jeges esőt rebesgetnek..
vigyázzatok magatokra, további szép délutánt
Jó reggelt!
Jobban vagy már Polli?
Tegnap jógán voltam, ma meg hozzák a kisebbik unokát!
Szép napot nektek!
Jó reggelt!
Változatlanul hideg van!Mi is viszünk a kinti itatókba naponta többször meleg vizet! - meg persze madáreleséget - nagyon sok kismadár jár ide enni, inni!
Előttünk a tó jól befagyott, rengetegen korcsolyáznak, hokiznak rajta.
Pihenős, nyugalmas vasárnapot kívánok mindnyájatoknak! A betegeknek jobbulást!