Hat "X"-en túl (beszélgetés)
Pár óra múlva ma is elállt! Mondtam neki, hogy nagyon óvatosan fújja.
A vérhigítót nem fogják csökkenteni, mert akkor nő a strocke veszélye. Nagyon kell vigyázni, hogy kisebb sérülés se érje.Villanyborotvát is veszünk, nehogy megvágja magát a zsilettessel.
Jó reggelt!
Ment tegnap a területrendező?
Milyen volt a klub?
Tegnap a férjemnek megszűnt az orrvérzése, de ma reggel ismét vérzik. Egy kicsit náthás és erősebben megfújja az orrát. Úgy látszik, hogy ilyen nagy dózisú vérhigító mellett egy kis nátha is veszélyes lehet.
Tegnap voltam a varrónőnél, a szoknyavarrásból kosztüm lesz! Kb. 2hét múlva mehetek próbálni.
Jó egészséget kívánok mindnyájatoknak!
sziasztok
akác...jobbulást a férjednek...remélem nem kellett orvoshoz mennie...
csendben mondom, de tegnap sikeres volt a váltás..első munkája a hajammal a fodrásznak jól sikerült..reméljük így marad a későbbiekben is...ma a ház körüli zöld területtel foglalkoztam, nincs aki csinálja és most szereztem valakit, ha igaz és el is jön rendbe tenni a fákat és bokrokat..délután fogom megtudni, hogy a házé vagy a Polg.Hiv.-é a zöld terület...viszont a rendbe rakás megtörténik...időpont nincs természetesen :(
közbe főztem...most készülök a délutáni klubba...
nagyon szép idő van, nem is tudom, hogy ilyenkor mit is szoktam felvenni, olyan régen volt már +18 fok. :))))
vigyázzatok magatokra..további szép napot...
Én is oda készülök, egy aljat szeretnék varratni. A nadrágomból már bevetettem, mert leesett rólam. 8kg-ot fogytam, már többet nem is akarok. Most 58kg vagyok és 156cm magas.
Lehet, hogy nem hagyhatom egyedül a férjem, vérezget az orra , nem áll el a véralvadásgátló miatt. ....ha jobban vérezne, gégészetre kell mennünk.
Jó reggelt!
jól tetted Polli, hogy váltottál! Pár éve én is ezt tettem! - így nekem is is sokkal kényelmesebb.
Érezd magad jól a klubba!
Szép napot mindnyájatoknak!
sziasztok
Na végre leültem..Nagyon jó idő volt felénk tegnap is meg ma is...tegnap a torna és a pedikürös kitöltötte napomat....ma viszont az új fodrászomnál jártam...40 évi hűséges kuncsaft, elhagyta, állandó jelleggel hajnalban 6-9-ig dolgozik, nekem fizikai fájdalom volt ebben az időpontban felkeresni....most jól néz ki a fejem, remélem nem fogok csalatkozni...holnap megint mászkálós napom lesz, egy kedves havernőmmel megyünk a "tinédzserek" klubjába. :)))))
legyen kellemes estétek és vigyázzatok magatokra...
Jó reggelt!
Egész enyhe idő van! - remélem napsüti lesz belőle!
Tegnaptól dolgozik a kismenyem, mától bölcsibe, oviba járás lesz a délutáni feladatunk. Remélem, lesz erőnk ennyit segíteni a gyerekeknek - mivel ők reggeltől-estig dolgoznak!
Délelőtt főzök jó nagy adag székelykáposztát.
Legyen szép napotok!
sziasztok
legyen szép estétek
sziasztok..
elég szeles az idő, de nagyon szép napos...
legyen szép vasárnapotok
Köszi Polli!
Szép vasárnapot kívánok Nektek!
sziasztok
egész éjszaka és nap esett..későn délután derült ki és dugta ki az orrát a napocska...szerencsére nem volt hideg...
jó unokázást akác... :))))
Jó reggelt!
Ma de. jön a nagylány unokám az édesanyjával. Lasagne-t kért - mindjárt készítem is! Csokis almás pite már tegnap elkészült!
Kellemes, napsütis hétvégét és jó egészséget kívánok mindnyájatoknak.
sziasztok
köszi a linket Éva.. :))
kellemes hétvégét mindenkinek
Köszi Éva! Nagyon jó!
Ezt az "Öt rítus" gyakorlatot ismerem, tavaly nyáron , mikor nem jártam jógára, ezt végeztem! - sajnos egy idő után abba hagytam.
sziasztok
Brokkoli recept tetszik,szoktam vörös bab,kukorica, és nyers zöldekkel is csinálni, csak lila hagyma is kerül nálam tálba..finom szeretem-szeretjük..
most egy darabig nem brokkolizom és káposztázom...szinte az utóbbi hetekben, minden héten ettem brokkolit,paradicsomos káposztát, párolva köretnek káposztát, savanyúságnak..így még van egy kis párolt azt a héten eltüntetem és befejezést nyert. :D :D :D
legyen szép további napotok..
akác...ovatosan a kertészkedéssel...
Szoktam hasonlót készíteni (karfiollal is)! - nagyon ízlik!
Jó étvágyat!
sziasztok. én ma ilyet készítek :)
Hozzávalók (2-4 főre):
35 dkg tisztított brokkoli rózsáira szedve
1+1 tk. só
1 kk. szódabikarbóna
4 főtt tojás (forrástól számítva 7 perc) ízlés szerint összedarabolva (vagy ahogy sikerül :-))
8 dkg majonéz
15 dkg görög joghurt
1 púpozott tk. mustár
frissen őrölt bors
Elkészítése:
A brokkolit megfőzzük 5 perc alatt annyi sós (1 tk.) – szódabikarbónás (1 kk.) vízben, ami épp ellepi. Ha megfőtt, leszűrjük (ne ázzon a vízben).
A majonézt és a joghurtot összehabarjuk a mustárral és a maradék 1 tk. sóval, majd beleforgatjuk a brokkolit és a tojást. Pici frissen őrölt borssal fűszerezzük, és már ehetjük is!
10 dkg salátában 4,5 g szénhidrát van.
Tipp: Ha ódzkodunk a majonéztől, fűszerezzük úgy a joghurtot, mint ahogy a majonézt szokás: kis citromlével, kis nyírfacukorral, mustárral, kis borssal.
Jó reggelt!
Köszi Polli! Ilyen vajastésztát már használtam (almatöltelékkel) - de kipróbálom virslivel is.
A héten minden nap kb. két óra hosszát kertészkedem. A férjem is egy kicsit - muszáj neki mozogni.
Legyen szép napotok....
sziasztok...
akác...a boltba vettem, feltekerve, sütőpapírra..így csak kicsavartam, felszabdaltam és mars a virsli...legközelebb feltekerés előtt teszek bele mustárt, vagy ketchupot, a tetejére meg majd füstölt sajtot szórok, miután tojással lekentem..most utólagos ízesités volt..
ma brokkolit pirítottam ebédre, jól meg szórtam sajttal (füst.+sima)nem is kívántam mellé husikát..most erre kaptam nagyon rá. :)))
további szép napot