Hat "X"-en túl (beszélgetés)
sziasztok
legyen szép estétek, végre vége az ünnepeknek :))
sziasztok
jó készülődést, és kellemes pihenést kívánok mindenkinek..
sül a töltött husim...befejezve a főzés.. :))))
mindenkinek az alábbi linkkel kívánok nagyon kellemes húsvéti ünnepeket.
Jó reggelt! Végne munkaszüneti nap lett a nagypéntek!
Ma nem jönnek az unokák, sütök egy paleos sütit, meg pihenek, ha nem adódik valami fontosabb.
Áldott, békés ünnepeket kívánok mindnyájatoknak!
sziasztok
ma kávézni voltunk az unokámmal, jót dumcsiztunk, közben, néztük az embereket...vásároltak, sorban álltak,úgy tünt, mit ha legalább 1 hétig lenne zárva minden...iszonyat volt látni...
legyen mindenkinek kellemes az ünnepi készülődése, majd pihentető kellemes ünnepetek.
Jó reggelt!
Most voltam kint a cicáimért, egész enyhe idő van! Éjjel volt egy kis eső .
Délelőtt a nagyobbik unokám jön, délután meg megyünk a kisebbért a bölcsibe.
Szép napot Nektek!
sziasztok
szokatlan, de ünnep előtt nem kell készülődnöm..pihenés és egy nagy séta a városba, majd olvasás volt és lesz a programom..
legyen szép napotok
sziasztok.
jó készülődést akác.....
ma tarka ruha mosás volt....
Jó reggelt!
Már holnap jönnek hozzánk vendégek a férjemet köszönteni! Húsvétkor a fiam szülinapja lesz. Sütkérezek is, meg a kismenyem hoz tortát.
Persze a nyuszi is jön.....
Kellemes ünnepi készülődést kívánok mindnyájatoknak!
sziasztok..
délelőtt torna volt és némi vásárlás...majd a gázszerelőm szerelte a bollerem..holnap ha el tudok menni itthonról, apró cseprő dolgokat hozok..nagy az izomlázam-fáj a derekam...az ünnepekre nem sütök és nem főzicskézem...a gyerekek a kertben alapozzák a házikót..unokámék Esztergomi kirándulásra készülnek...így a nagyi pihen, megtölt magának egy kis dagadót, meg borsólevest főz...köret meg ami éppen az nap ehetnékem...ha véletlen rávisz a lélek, akkor nőiszeszélyt sütök, de nincs kedvem kinlódni...
legyen szép napotok
szép vasárnapot mindenkinek
süt a nap és meleg van felénk :)))
Jó reggelt!
Remélem, ma jobb idő lesz! - a telelőből felhordott virágokat akarom rendezni.
Mindnyájatoknak szép, napos hétvégét kívánok!
sziasztok..
ronda esős, szeles, hideg az idő felénk is.
sziasztok
délutánra a napsütés megérkezett, de a szél nem mérséklődik...
tegnap a fiam dajkáltam :))))))elkisértem mikor ment haza egy kis darabon...ma nem sok kedvem volt semmihez, délelőtt még nagyon borult barátságtalan idő volt...föztem, végre lesz levesem az elkövetkezendőkben.
legyen további szép napotok.
Jó reggelt!
Jó nagy szélre ébredtünk, a leánderjaimat felborította. Az eső is csapkod!
Küldenék Nektek napsütit, de nálunk sincs!
Jó reggelt!
Polli a pihentetéstől biztos jobb lesz térded!
Ma főzőnap lesz, délután meg irány a bölcsi.
A papa meg a kismenyem kocsiját viszi kerékcserére.
Este nagy égdörgés volt, de eső csak kevés esett.
Szép napot Nektek!
sziasztok
további jó olvasgatást nektek, sajnos jön a nem szeretem idő, nem fogunk kívánkozni kimozdulni..én is kedvelem az ilyen időtöltést, én inkább régi nagy klasszikusokat olvasom..
végre 2 napja átadtam magam a pihenésnek...tegnap még a torna is elmaradt...a létrázást nem szerette a térdem biztosan, mert nagyon nehezen jövök fel az emeletre (fáj)...ma vasaltam 1-2 darab volt csak....
legyen további kellemes napotok
Jól teszed! Inkább ilyeneket olvasok én is, mint olyan krimiket, ahol minden oldalon meghal valaki.
.....meg a történelmi témájú könyveket is szeretem.
Régebben meg klasszikusokat olvastam. Ma már jobban kedvelem a romantikusokat, nem kell annyira izgulni.
sosem fogod elhinni :) Tinikönyvet :) A Szent Johanna gimnázium a címe.
Hát én is délután meg este (volt hogy éjjel 1-ig) olvastam. Olyan kis nagyon aranyos volt :)
Super! Mit olvastál?
Mióta unokázunk, nem sok idő marad az olvasásra, pedig kedvenc időtöltésem.