Hárpijják - belépés csak ajánlólevéllel (beszélgetés)
Mi újság? :)
Amúgy mindenkiek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok! :)
hálás köszönet Virzsike!
hotte mijen tájjékozódott vagyol! wow...
csak hogy tuggyátok
komoly lehetett.
én is nyitok egyet: "minden reggeee összevissza van a hajam. méééé? micsinájjakk???"
Há szijjjjjaaaa!!!!
Én meg itten leslek a fojjóparton má 2 naptya, hogy meglássalak, innenn netezek, akkó aszondod mennyek haza, mer még ki senem hajósztatok? akkó hazaslattyogok....slatty-slatty. waze este itten foglak lesnyi. na nem 7-kor, mer akkó még nem leszünk itthon, de úgy 8-9 körű.
Pussz a Béjlának is... meg nekd is!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
az vót a fórum hogy "O'Neil ezredesnek miért mindig, olyan "össze-vissza" a haja?"
csak mivel van egy másik O'Neil -es fórum egybe olvasztották!
Most igy fut!:
jajj drágám!!örülök hogy jól vagytok!!vigyázzatok magatokra aztán okosan ám!!!a tűzoltós tréning jó móka!!én szerettem!én elvégeztem az alapfokú tanfolyamot és lehetek önkéntes az ország bármelyik területén!fain nagyon!!
pussz nektek!!
Szijjja Betty!
lyó vót óvasni a sorajidat...monggyuk a megérkező sömösöt még azóta is várom...mindeggy!azé arra vigyázzzá, hogy túl okoss ne legyé, mee majd a végén még nem áálunk szóba veled!csak móggyávaa!
Szijja Bettyg, Béjla!!
Ááá, nem vótunk itten:( Hogy mán tüzoltó is letté? Há nem mondom, ham töröl főfele!!!
Mégcsak 3 nap múva lesznek vendégek? Addig egyedű vattok a nagy hajón? Ó ,de bonyolútt ez nekem!
Úgy hiányzóóóóóóóóóóóóóó!!
Puszi Neked, najés a Béjlának is!
Máma én se leszek..utazunk X városába!!!
Szijjja Csajosok! :)
Vannet, vannet, csak időm nincs :S ááááááá....
Sok vót most így hirteleny itt minden, két napja megse állunk, úgy dógozunk mint még sose. Vótam tűzoltó is, mekkaptam a bizonyítványom rúla, okosítanak waze.
Holnaptóó 3 nap oktatás, asztán beszának a vendégek. Nemtudom mijen nap van, nemtudom hanyadika, csak tanágattyuk a béjlávaaa hogy mivan. A banda jó, nade azé nemojan fasza mint tíík.
Meppróbálok hónap bejelenkezni vmi emberibb időben, elvileg 7kor mán nemtágíttyák a fejünket.
Vigyázzatok magatokra, sokszor ölelünk benneteket a béjlávaaa együtt. Egy kupacba.
Pusza pijjákok! ♥♥
de micsinász te itten ijjen későn waze? minnyá 10 óra. nekem nem késő, de neked!!!
hónap du. se nem leszek. maj csak este.
titkolódzik...waze
nemvótam egész du., de látom nemmarattam le semmirőse nem.
További ajánlott fórumok:
- Kisgyermekes anyák másképp - belépés csak saját felelősségre
- Két lépcsős lesz a Google belépés
- Iwiw belépéssel kapcsolatos kérdésem lenne. Új jelszót mikorra kaphatok?
- Facebook belépési probléma, mi lehet a gond?
- TVN levelező rendszerébe belépés nekem ma nem sikerült, de csak az egyik email címem esetén. Mi lehet a gond?
- Farmerama belépéskor nem adja be a farmomat a gép csak egy szürke háttér van a farm helyett. Miért lehet ez? Eddig nem volt gond vele...