Hárpijják - belépés csak ajánlólevéllel (beszélgetés)
halihó csajjok, pijják. :)
most van egy fél órás pihim, aztán irány haza. :)
jujjjjj:)
nem vót itten Bettyg...
aluggyatok jól, álmoggyatok széjpeket, ne ojjan baromságokat mint én tennap éjjje.
azt álmodtam, hogy sétáltunk az utcán a családdal, az egyik panelház 1. emeleti ablakában kívül az ablakpárkányon állva 5 öregasszony valamilyen szép kórusművet adott elő két szólamban. meg is álltunk a kiszsirikkel, annyira tetszett. a nénik befele voltak fordulva, kapaszkodtak rendesen az ablakkeretben, valaki azt mondta, szerenádot (!?) adnak az ott lakóknak...azon aggódtam, nehogy valamelyik leessen, meg hogy már kinyithatnák azt az ablakot, hogy bemászhassanak a mamikák. erre puff, az egyik egy csukafejessel belerepült a betonjárdába. elég csúnya esés volt :-( hívtam a mentőket, kijöttek, nagy káosz. a többiek meg odafent szépen tovább dalolásztak... :-) utána strandoltunk egyet mindannyian ott a házak közt, a mi itthoni pléhmedemcénkben. hmmm... valószínűleg azt is vittük magunkkal... a 10 köb vízzel együtt, ami benne volt.
szóval kipihenten ébredtem, megizzadva se voltam. szóval csak azért írtam le, hogy ne röhögjetek, én se röhögtem. szinte hetente álmodom ehhez hasonlókat, de ez most valahogy mélyebb benyomást tett rám, ezért megosztottam veletek. :-DDDDDDDDDD
jó éjt csajjok, leesek a lábamról... :S és holnap kezdődik a meló...
jó éjt pijjákok. :)
virzsi te hallod-e?
betársútunk neked virágot termeszteni, csak az a baj, hotte nem űtecc, csak nekem ez nem jutott elébb a zeszembe. legalább akkó a janivaa űtettessé, oszt társújon be ű is, mer így nemlessz meg az 1450 morningglori waze
További ajánlott fórumok:
- Kisgyermekes anyák másképp - belépés csak saját felelősségre
- Két lépcsős lesz a Google belépés
- Iwiw belépéssel kapcsolatos kérdésem lenne. Új jelszót mikorra kaphatok?
- Facebook belépési probléma, mi lehet a gond?
- TVN levelező rendszerébe belépés nekem ma nem sikerült, de csak az egyik email címem esetén. Mi lehet a gond?
- Farmerama belépéskor nem adja be a farmomat a gép csak egy szürke háttér van a farm helyett. Miért lehet ez? Eddig nem volt gond vele...