Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Köszönöm,igen jól és Ti?
Mi ma nem megyünk ünnepelni,de holnap elmegyünk az állatkertbe:)
Szia Bea!
Jól vagytok?
Dehogynem!
És örülhetsz,ha nem veszik el a papirodat!:))
Sziasztok!
Mentek valahova ünnepelni?
Mi megyünk pestre.Remélem nem lesz gond...:)
Szép napot mindenkinek!
Nagyon jó Meli cipőcskéje!
Én most kaptam szórólapot egy újfajta cipőről, 18-astól kezdődik, az ára meg 21.000-től! :(
Na tényleg lépek!
Szép álmokat!
Én szoktam nosztalágiázni ám ott.
ÉS elszomorodok, hogy eltünt mindneki. Csak Te, Dun, Afrodita, a nászasszonyod és én irogatunk csak. Pedig tök jhó lenne tudni, hogy a többiekkel mi is történik! Hiszen a pocakos idószakot együtt éltük meg!
Hú és Bence holnap lesz 1 éves. Hogy rohan az idő!
Jó éjt! És sírás mentes éjszakát!
Mi Bencussal most kettesben alszunk! Úgy hiányzik Imcsi! Apát már megszoktam!! :(
hát nem olyan régóta van ez...de ki tudja mire meg lesz a rajz még kitelik hogy addigra megváltozik:DD
nagyon szép a kis cipője Melinek:))
Töltöttem fel képet Meli első topánkájáról. Szerintme annyira édes, na me az ára is.
Megyek csucsukálni, mert éjjel kb 3 órát aludtam, Meli sírása maitt. Remélem most megkegyelmez nekünk.
Szép álmokat mindnekinek!
Helló lányok!
Banya,tegnap visszaolvastam az egy évvel ezelőtti irományainkat,olyan jó volt nosztalgiázni..:))
Na akkor ennyivel is okosabb lettem. Ezt nem is tudtm, akkor hajtsunk rá mi is a 3. gyerekre? DDD
Komolyan kivagyok ezekkel az öszevissza törvényekkel.
Na, Julika, akkor ti is nagy fába vágjátok a fejszéteket!
Tavassza mi is felújításba kezdünk. Bővítjük a konyhát, mert elég kicsi!
De már arra is gondoltunk, hogy mi is házat cserélünk,mert ez nagyon nagy!
ugy van hogy ha 3 gyerek van nem azt nézik hogy a szülő mennyi idős hanem hogy a legnagyobb gyerek ne töltse be a 16. életévét...és Ádám 9 éves szóval még bekleférünk bőven..
a 35 évet nektek azért mondták mert akinek egy vagy 2 gyerek van azoknak igy van...
és csak 1 szobával kell bőviteni mivel most 2 szoba van vagyis 2 kicsi meg 1 nagy ,igy legalább 12 m2 rel kell bőviteni,fürdőszoba nem kell másik megkérdeztem,de ki tudja mit találnak ki közben:))
de még egy wc -t teszünk a folyosó végére...
Sziasztok csajok!
Csak bekukk!::))
Remélem mindenki jól van!
Megyek olvasni!:)