Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Igen!
Ez a szófosó fórum. DDD
Hú, látom nálad is nagy a korkülönbség a két gyerkőc között.
Na itt több ilyen anyuci is van, többek között én is.
Itt mindig sokat kell olvasnod!
Ha belendülünk, mindenki ír, mint a gép!
:D
Persze!
Üdv a fedélzeten.
Mesélsz kicsit magadról?
Szia!
Gyere nyugodtan!
Bocsi!
Kiszedtem anyunak a dominóját, és már jöttem is visza a fórumba, de elfeljtettem kijelentkezni onnan.
Na most magyarázkodhatom anyunka. DDDD
Igen az a legrosszabb, hogy csak kinlódnak, és semmi látszatja nincsen.
De bevallom nekem is és Zolinak is jók a fogaink. Jó nekem van hiányosság a fogamban.
Az egyik azért mert a drága fogorvos annyira tréül tömte be a fogamat, hogy 1 hét után kiesett a tömés, és egyből szét is tört a fogam, csak a gyökér maradt. Na a másiknál meg begyulladt az inyem, gennyes tok képződött alatta azért húzták ki. Na de hozzáteszem ez megváltás volt.
Evi fogai is egészségerssek, csak csálék. Így fogszabályzót kell hordania.
Banya!
Mi ez az új néven való társalgás?
Bevallom a földszinten nálunk van kozmetika, de annyira unszimpatikus a csaj, hogy inkább nem is megyek hozzá.
Pedig régen a párja csinálta a körmömet. Na viszont a műkörmeim angyon hiányoznak. Még pocakosan szedettem le, mert nem tudtam 2 órát egyhelyben ülni, mert MEli a hólyagomat rugdosta addig.
Igen, ezt mondták nekem is!
Csak rossz látni, hogy szenvednek tőle!
Akkor ti is nehetzen fogzotok.
De az nyugtasson hogy annál erősebb lesz a foga.
Én mindig magamnak szedtem a szemöldökömet!
Viszont a lábgyantától tudok sírni...
Bazsi megint nyakig fosos lett!
Remélem a fogzástól van, és nem betegség!
Kap normaflore-t, ebédre meg répát adtam neki!
Szia. SAjnálom hogy rosszul alszotok. Na a fotelbe alvás keméyn lehetett. Nálunk annyira változó az időjárás. Egszer szakad az eső, süt a nap, aztán beborul.
Dávid is sokat sírdogált éjjel álmába.
Julika!
Tegnap gondoltam rád!
A szemöldökmet szedtem ki, amit már régóta haogattam. Mondtam Zolinka, hogy közelebb lakhatnál, és akkor te kínoznál engem, és nem én magamat.