Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Bencus is sztájkol megint!
Sziasztok,mennem kell,pusszantás:)
Turul madárról jut eszembe, tesóméktól olyan szépen lehet látni. Mondta is hogy lefényképezi Neked.
Ez engem is aggaszt kicsit,hogy Lilcsi alig eszik valamit,pedig imád enni.:((
Szia. Köszi kicsit jobb a helyzet. Bár éjszaka még nem aludtunk, de nem baj, gyógyuljon meg. Ti jól vagytok? Nem vagytok betegek?
köszönöm:)
A cimer még készül,a turulmadár van kész:)
Köszi,enyémek kicsit jobban.Most vettünk homeos bogyót:))
Rosa néztem az alkotós naplódat. Annyira ügyes vagy. Nagoyn szép lett a címer
Hogy vannak a kis betegek?
Lia! Térded?
Akkor jó!
Én is tök rosszul voltam tegnap,szédültem,álmos voltam...pedig (még)nem vagyok beteg.
Szia. Én is annyit filózok ezen. Itt nem lehet megélni, spórolni allig tudunk. Miből? Már kezdem a tesó témát is hanyagolni egyenlőre.
Sziasztok ! Picit bekukk!
☺
JÖVŐ VÁLASZTÁSOKKOR ITT VÁLTOZÁSNAK KELL LENNIE!!!!ÉS LESZ IS!!!!
Biztosan már tombol a tesóm.
Köszi kicsi tjobban van. Nem hányt, most a hasa ment. Nem eszik semmit. Remélem hamarosan megjön az étvágya, már a boltba is megjegyezték hogy fogyott a gyerek. Hát mondom aki beteg és nem eszik jó hogy fogy.
szia :) szerencsére nem :) front volt valószínűleg :(
Mi épp most beszéltük Apával, hogy ezt az évet még megvárjuk. Ha nem lesz változás, kiköltözünk külföldre. Beszélünk nyelveket, itt nem lehet megélni. Hónap végére egy forintunk nem marad, pedig semmi luxusra nem költünk.
Szia:))
Dettike hogy van?Nem beteg?
Mindegy,hogy kit tesznek a helyére,mindent a zsidók irányitanak az szdsz-ből!:)
Kérdezd meg Évit,ő megmondja:)
Puszilom őket én is!
Dávidka jobban van kicsit?Hány még?
Elvesznek ezek mindent...még a bőrünket is lenyúzzák...a pénzt meg elkú.ták!!!!!!
Köszi.:))Nem olvastam,hogy irtad,de azt vettem,mert a gyógyszertáros ezt ajánlotta:))Hurrá!
Julika hol olvastál erről?
ezt most olvastam,vagy nem emeli 2 évig mert 2 évet irt ja és elveszi a szocpolt is ,fuccs a toldásunknak nekünk is:((
Ezt mondta? Gondolom meglesz adóztatva az is.
és mit jelent hogy befagyasztja a családi pótlékot??????
Ez az. Még semmit nem tudunk. Én már a legrosszabbra is gondoltam. Áh...
Hát igen, lehet hogy a két évnek is örülhetünk mi. aztán lehet hogy majd a tesó témát is megkell gondolnunk.
Tartok tőle,hogy ezután még a két év is luxus lesz!
Mit akar ez a pasi???Szarból várat!!!!::((
Vérlázító,hogy itt a hátunk mögött egyezkednek...RÓLUNK!!!:(Nesze neked demokrácia!
További ajánlott fórumok: