Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Igen, majdcsak jelentkezik.
Remélem!
Ismét egy brutális anya, a tévében mondják két évet kapott a nő, kínozta gyerekét. Elnyomta a cigi csikket rajta...nyomnám én is neki !!!
Én is hiányolom őt.
Tán ebben a hónapban nem is járt mi felénk.
Zsuka, tuti inkább Dáviddal tölti a fölös idejét.
Era szegény még tanul.
Rosa, is melózik otthon.
már kérdeztem tudom : Szebinorival mi van?
ő sem ír napok óta!
Nagyon ari volt Zsani!
A kis podukálás hogy benne van még a vérükben kicsi korukban.
Na akkor tuti gyógyul a drága!
De az a jó!
Hál isten!
egyszer én is felfáztam, és utána véres volt a vizeletem, kaptam rá vmilyen gyógyszert, meg sokat kellett inni. elég kellemetlen volt két percenként görcsöltem a vécén egy két csepp miatt.
De ez a kezdet.
Emlékezz rá, miikor Meli csináltsa ezeket. Hogy kapaszkodás nélkül állt, majd legugolt és megint felállt. majd lépett 1-2. És rá 2-3 hétre meg métereket ment már.
a múltkor jó volt nekünk a canesten, de most nem.
A doktornő szerint be is fülledt a nunija és azt mondta hogy a hasára írja a krémet, de én bekentem a nuniját is vékonyan és elmúlt szinte!
ja és örülök, hogy jobban vagytok:)))
köszi a videot, nagyon édi Patrik!
Az túlzás hogy elindult, próbál lépegetni !
Aztán még egyszer nekiindult, akkorát borult szegény, beütötte a pofiját szép foltos lett!
Holnap felveszem videora ha sikerül.
Elengedte az asztalt, és az egyik lábát a másikhoz tette majd még egyet lépett, és lehuppant.
Julika!
Nagyon ari Patrik ahogy integt, és össze vissza lépeget a járókában. Lassan ő is elindul.
jól köszi, picit köhög de már nem kap köptetőt, még napi kétszer porszívózom a nóziját.
A pocakja és a nunusa csúnya volt az antibiotikumtól, ma kiváltottam a krémet amit felírt a doktornő - 1200 ft volt, nagyon pici tégely - és nagyon jó. Annyira szép már a bőre !
Vigyázok is rá, hátha kell később is.
Évi!
Aranyos Evi írása a naplódban.
És mit olvasok? Viki elindult?
Nagyon ügyi!
És megdupláztátok a mi fogmennyiségünket!
szia:))
Patrik már alig köhög ,az orra még folyik kicsit ,de egyébként jókedvű most már,és képzeld megivott 220 ml tápot délután ,hogy felkelt:))
Zsaninak este még láza volt elég magas ,ma csak hőemelkedése,a labor lelet teljesen negativ...se gyulladás se üledék a vérkép is tökéletes a ,vérsüllyedés is,a doki csk nézte a papirt és nem érti:)) kaptunk a nefrológiára beutalót ,holnap kérek időpontot...
Ádám is el van nem sokat köhög,szerintem csütörtökön megy suliba...
teszek mindjárt fel képet meg videót a videó az nektek szól!!!
És Viki hogy van már????