Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Lelépek teszveszelni, és ti meg szervezkedtek, nhát-nahát.
Mivan csajok menekültök innen msn-en dumcsizni!
Ezt megjegyzem! DDD
ja tudom miért írja ki neked :) A .hu előtt space van :) a linkeket így adja be :S
hát lia neked is azt irja ki vegyél fel te ujra!!
szabonederjulianna@windowslive.com
06704193417@vodafone.hu az msn-em :) Ebből adódóan a telszámomat is tudjátok :)
akkor regizek újra aztán majd megadom jó?
nahát azt irja érvénytelen a cimed....:((
akkor én is regizhetek újra...az eddigi partnereket nem fogom már látni..szedhetem össze őket. bár nem volt sok.
én is regelek egy másikat aztán majd beírom ide nektek :)
nem.
eva.levele@hotmail.com
aztán majd egyszer MSN-ezünk ha be tudok lépni:)))
nem ,de én felvennélek partnernek:)))ez a cimed ott ami itt a hoxán van kiirva..?
Ő is, bár nyugtalanul. majd éjjelre áthozom.
nekem meg eltűnt az összes partnerem :S
igen..és detti??
mondjuk annyiból jó hogy tápot kap manó nem kel éjszaka fel csak hajnalban,de ha meggyógyul lehet akkor sem fog ,és nyugodtabban alszik ,kevés volt már a tejcsi neki..szerintem..
nem tudok az MSn-re belépni, kéri a jelszavam..eddgi soha nem kérte...és már nem emléxem rá. kértem új jelszót erre vmi másodlagos e-mail címre küldte a jelszót, két e-mail címem van és nem találom köztük...értitek ezt?
én is :) Ágyból BK :) Manócska alszik ?
vagyok, úgy tűnik, láza nincs, de valszeg este áthozom, mert nagyon nyugtalanul alszik.
Julika!
Elolvastam a naplódat.
Nagyon sajnálom hogy nem tudsz már szoptatni. Tudom min mész keresztül, mert én Melivel 5 és fél hónaposan játszottam ezt. csak nálunk nem az volt a baj, hogy nincs tejci, hanem az, hogy nem kellett neki. Engem is megviselt lelkileg, mert sokáig akartam szpotatni.
De az a tan ácsom, csak a jóra és szépre gondolj, és nézz előre, mennyi örömet fog még okozni neked pici manócskád napról-napra!
én leszek úgy kb. 9-ig. Ma időben lefekszem mert Viki is hamarabb aludt el - meg sztem jön a foga és éjjel biztos felsír néhányszor.
Én leszek!
CVSak emegyek naplózni!
igen én is szenvedek napok óta...de ma nem voltam rosszul...csak most estére. de már elmúlt.
már tegnap nem kapott gyógyszert pedig!!mondjuk nem teljesen vizes a kaki olyan hig de darabok is vannak benne!!!de lehet az ellengyógyszer miatt megy a has mert az antibiotikumot mig kapta nem ment neki!! és olyan szagú a kasi mint az ellengyógyszernek amilyen szaga volt!!de mindjárt utána nézek okozhat e hasmenést!!!
na lépek egy fél óra és jövök!!ki lesz még??
be akartam tenni a járókába a vasalnivalót csak hülyén fordultam és telibe kaptam a beépített szekrény sarkát. na mindjárt jövök :)
Na Évi téged is megvisel a meleg?
várunk. Beteszem Detti at ágyba, legalább megnézem a lázát is.
Lia! mibe rugrál bele, hogy leszakadt a fél körmöd? Hát az eléggé fájdalmas tud elnni!
megyek teregetek meg vacsizok manót letettem aludni de jövök ,megint egyedül vagyok a 3 gyerekkel mert apa maszekol!!
További ajánlott fórumok: