Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
nektek is!!
Hercegnő?
Sziasztok!
Boldog apák napját az apuciknak!
Nem indul Lia a video:((( később próbálom megnézni...olyan szép szemei vannak Dettinek!!!!
És mekkora haja van!!!
Sziasztok!
Nemrég jöttünk haza:)))) Viki jól bírta...de már álmos volt, ott vacsizott a barátainknál, és tisztába is tettük, így mikor hazajöttünk már csak pizsi és alvás. Végül lakásban voltunk, hideg van és esik az eső.
Látom mindenki pihen...később kicsit bekukk.
Lia mi most nézzük a luxort Laci felvette...remélem nyerünk:))))
Dávidnak jobbulást !!! Olvastam a naplódban is, hogy beteg :((( Sok sok gyógypuszi Neki ! Te meg pihenj jó ? :)
Balcsiról majd bejelentkezünk esténként :)))
Sziasztok
Lia jó nyaralást Nektek. A videók nagyon jók, dávid nagyon vigyorgott ám mikor meglátta Dettit. Nagyon ügyes már Detti tényleg.
Era. Gratulálok a vizsgádhoz. Gyerkőcök jól vannak?
Julika, Brigi néztem a képeket a taliról. Na az a csók. Már most korán kezdik a gyerkőcök.
Többiek remélem jól vannak.
Afrodita jól vagytok? Alvással hogy álltok?
Dávidka megint beteg, lázas, torka piros, allig alszunk én meg korán keltem, szóval fáradt vagyok.
Én is megnéztem a vidit Dettibabáról Bencussal! Fel is kapta a fejét mikor a nevét említetted Lia!
Nem tudom jövök-e később mert még mindig nagyon fáj a szemem! puszi!
Sziasztok én csak bekukkantok:)
LIa nagyon köszi a videókat nagyon szép Detti és rettenetesen ügyes:)imádom:♥♥♥
Era gratula a vizsgádhoz ügyi vagy Évi hivott délben:)
Rosa remélem Erik már jobban van!!!!
Ma nem leszek mert,apának megigértem hogy nézheti a Sztálingrád filmet ,és mivel aviban van csak a gépen tudja nézni:((
De ne örüljetek ilyen könnyen nem szabadultok tőlem:)DDD
Jaj,nagyon ügyike Detti baba!!!
És csodaszép!
Végre meg tudtam nézni az elsőt is,úgyhogy mindhárom videón gyönyörű Dettike!Erikéknek is tetszett:)
Videó 1 fent van :)
A mait már töltöm fel :))