Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Na sziasztok!
Kaptam tapétát,de hogy!!!! Elmentem abban a tudatban,hogy pénz is van nálam,de....nem volt:D
Tök ciki volt.Félre rakattam ,és fordulhattam mégegyszer:)
Szia. Tegnap a boltban mögém állt egy nő a pénztárnál és Dávid az ő lábát ölelte át. Mikor szóltam neki nagyon meglepődött, aztán osont is hozzám. DDD.
Na én meg olvasok ám vissza, megnézem a Te naplódat is ha van, hogy azért képben legyek.
Hirtelen sokan lettünk újak.hi-hi
mi történt Dávidkával,rossz helyre ment-
Sziasztok. Hirtelen azt hittem hogy eltévesztettem a házszámot, mint tegnap Dávidka. Banya annyira örülök Neked. És üdv a többieknek, bár lehet hogy én vagyok ritkábban.
Szóval tesóméknak két hétig nem lesz net, most nemrég hozták haza Dávidot a kertből.
Lia bocsi hogy tegnap már megint nem válaszoltam. Dávid általában fél 10 körül alszik el, ha bölcsi van akkor fél 9
Szia!!!
te is nagyonnagyonnagyon!!!!
Én meg akkor 34 !!!!
Nálunk is buli lesz!
Helló LÁnyok
Tesómtól írok nincs net-ünk...nagyon hiányoztok!!!!
Remélem két héten belül lesz...úgy ígérték!
Jól vagyunk! Remélem Ti is!
Szia Banya :)
Ugye milyen kis undokok ha anya pihenni vagy netezni akar rögtön felkelnek ..este lefekszik 8-9 alszik én ahogy lefekszem 23-24 körül,hogy na akkor alszom tuti rögtön felébred és vissza kell altatnom...pár hete ő is aludt 3-4 orát már már unatkoztam mikor ébred de ez a tegnapi félora mai háromnegyed sem jo....:-D
bizony
apájéééééééééééé! meg jól mondtad Julika!! Lanparty!!
Jajjjjjjjjjjjjj a béna fejemet!!!
Szülinap lesz!!!!!!!!!!!!!:::)))
A mosogató meg a tűzhely között fogok 3 napig ingázni!! :)
néha kitérek a gyerekszoba meg az udvar felé!! :)
Igen....Krisztina napján született!:)
Elég nagy buli lesz,mert nagy a család!De ilyenkor nyáron jó,mert kint meg tudjuk tartani!
Adriánom téli gyerek....az gázosabb,mert bent vagyunk!:)
oké
ma még én is!! aztán csak vasárnap!!
Nem volt semmivel sem több vizsgálat,mert nálam minden rendben volt!Gondolom ha valami baj lett volna,többször kellett volna ennem!
A terhességet is jól viseltem,és a szülés is gyorsan és simán ment!:)
Jóhogy várjátok Julika!! ez a szülinap mind közül a legemlékezetesebb!
Én is emlékszem Imcsijére! Mondjuk volt egy szülinap mikor sikerült megríkatni szegényt! A 4.! mágikus gyertyát vettünk neki, ami újra meggyullad nem lehet elfújni4 Na mondom majd milyen jót nevet rajta , erre sírva fakadt hogy ő ilyen kis buta , hogy nem bírja elfúlni! Na kellett ez nekünk! Soha többet!! :S