Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Nem még nem de szeretnék elmenni:D
Évi tesója elek.zsuka. :))
Igen igen ...bár még én sem voltam kint:-DD
de majd egyszer:)
voltál már?
Jó éjt lányok mennem kell Viki sokat sír:(
Veresegyházon van a medvefarm ugye??
Nem Kunfehérton éltem ,Jánoshalmán,utána Pesten és most Veresegyházon ....na taliztunk valahol??:-DD
Hát azt nem csodálom:)Te Pesti vagy nem?
nEM dÓZSAKERTBE LAKNAK AZ ÉVIÉK??
Én nem ismerlek benneteket:)
Igen azt tudom.Csak arra nem jöttem rá hogy nekem honnan ismerősek:)
Zsuka a keribe járt,engem tuti onnan ismer.
Éva ki a tesod???
megyek meglesem én is Dettyt:)
Nekem is ismerös vagy.Te is és a tesód is.Csak arra nem jöttem rá honnan:)
Nem tudom engem ahogy ide hivtatok rögtön volt társaságom bár én sokatokkal már priviben veszéltünk vagy találkoztunk de nem éreztem,hogy nem fogadnátok be lehet az elején volt egy két nap...de nekem jo nagy szám van és nem hagyom magam belekotyogok mindenbe:-DD
jaj Detty néztem a naplódban a képeket a férjed annyira ismerős...tuti már láttam őt. azt nem tudom honnan. De Te is rémlesz:)))
főleg hogy még "buli" is van.
Remélem Zsiguli ( Betti ) is jön még...lehet elriasztottuk...
nem fog szétmenni!!! nem hagyjuk:)
most én is nehezen viselem a hisztiket.
Evi néha olyan vad...ma is kétszer rám esett...nagyon jól esett. nem elég hogy Viki is leamortizál...mikor nekem dobja a játékait...meg a lábamra ejti a cumisüveget...
sokszor alig várom elaludjanak. ma Evit is elküldtem aludni hamarabb...mondtam neki már fáradt vagyok:(
Nem fog szétmenni,ezt garantálhatjuk,ugye csajok?:)
Igen,igazad van!Nekünk már könnyű,mert régóta együtt vagyunk!De milyen szar lehet belecsöppenni egy összeszokott csapatba!
Csajok, nem szabad ám hagyni, hogy szétmenjen ez a fórum!!!! Már elég jól megismertük egymást...
Most mennem kell, zavarom Apát a pötyögéssel, holnap melózni megy korán..
Jó éjt és puszi Nektek!:-)
szerintem minden új tagra jobban kéne figyelni...biztos nehéz beilleszkedni egy összeszokott csapatba.
Nekem is annak tűnik!De ha Te meg ismered is.....akkor biztos így van!
Nem akartuk ám megbántani,rosszul jött ki ez az egész!:(
További ajánlott fórumok: