Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
ill. már mentem is...nekem tócsi kell muszáj csinálnom:))))
sziasztok!
van valaki?
kicsit még vagyok...
Az jó.Na megyek is.Majd estefelé jövök.Addig is szép napot:)
Van egy ismerősünk itt,neki van.De van neki nyula,kecskéje meg egyéb házi állata ami nekünk nincs.Olyan ez mint az állatkert csak háziállatokból.
Tina most ébredt fel.Addig írtam a naplónkat amig aludt:)Jól vagyunk.Délután ismét játszótér hacsak nem kezd el esni az eső.
A csajszi nem akar aludni,pedig kellene.Mennénk utána strucokat nézni.
Veletek mizujs?
Nálunk is ez a helyzet:)Tina durmol a többiek Forma 1-et néznek:))
Igen apáék meg a futamot nézik!!!
Szia!Igazán nincs mit:)Bencus alszik?
Szia Detty!! Én vagyok egy picit!!
Köszi a köszöntést meg a többieknek is!!!
Aranyosak vagytok!
Sziasztok .Van itt valaki?
Szia!! Menj felülre a vissza nyilra!! Valami hülye oldalt szokott nekem is beadni, de olyankor felül visszanyíl és a bejelentkezett oldalon vagy!!
van egy teljes progi amit installálni kell, és akkor tudsz szerkeszteni, ezt is teljesen ingyenes.
Milyen opciót ad be amikor telepítesz ?
ja annyit kiveszek,hogy full imikimiről és egy másikrol ir de nem értem miért nem enged képet csinálni...
Na nem értem már futattam is ..mentettem is és semmi ...nem akar össze jönni...pedig jo let volna megint ilyeneket gyártani tök tutik vannak fent:)
Sebaj még lehet Süni tud majd segiteni:)
:-DDDD
ez az abban én is profi vagyok de most kiad egy oldal angol szöveget,hogy valami nem stimmel és angolil nem tudok...:(
én szoktam!
de sajna nem értem amit írsz...nem vagyok benne profi...megcsinálom a képeket aztán ennyi!
Van itt valaki aki imikimizik???
nem müködik le van töltve ujra inditva a gép megtalálom a saját oldalam,mert régen csináltam belemegyek a képbe ott klikk a CUNSTOMIZE és egy üres oldalt ad be...
csak a foga a bűnös, ha kijönne végre akkor már jobb lenne :DDD
akkor örülök!!
Detti meg gyógyuljon meg gyorsan!!
megyek mert kész az ebéd nekünk is:)
jó lett :) bár tettem a hús alá hagymát meg kicsit ráfűszereztem azért, de finom lett.
A cukkinis tócsni is :D
egyem a szivét:(
és milyen volt az ebéd??
megebédeltünk, Detti csak a cumisüveget hajlandó elfogadni, úgyhogy már tuti , hogy a foga. Leszívtam az orrát, úgy őrjöngött, hogy majdnem már én is sírtam :S
További ajánlott fórumok: