Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Sziasztok!
A lemászós témához: a lánykánk ( a nagyobbik) nagyon hamar megtanulta, hogyan kell, mutattuk neki, hogy a lábát tolja lefelé az ágyról, de sokat nevettünk rajta, mert volt, hogy az ágy közepétől kezdve tolta már magát - biztos, ami biztos :-)
De nem esett le.
Most viszont borzasztóan duzzog, mert apa és a fia elmentek moziba a Harry Potter 6-ra. Ő pedig maradt, egyrészt, mert már látta, másrészt pedig nem nagyon segít és nem érdemli.
A fiunk pedig szorgalmasan hordja be apával a téli tüzelőt, kérés nélkül. Sosem mond semmire nemet. Úgy gondoltam, megérdemli.
Sziasztok ki van???
lia??
Évi nagyon jók a képek. Meg a videó is. Látszik nagyon szereti a szőlőt.
Evelin most korábban kel?
Az nagyon rossz. jobbulást.
Dávid is 14 hósan indult el. Aztán másfél éves kora után kezdett el felmászni az ágyunkra.
Hess vírus hess!!!!
nem használtad a nod 32-őt????:))))
Olvastam, nagyon ügyi:)
lehet hamar rájön...ne aggódj !!!
Viki kicsit későn jött rá hogy kell lemászni...leesett egyszer kétszer és megtanulta.
amúgy a lányok jól vannak.
játszó??? mikor lesz? vagy nem lesz?
MÉg néha bekukk.
Megis volt a fürdés. Dávid nem akart most lubickolni. Fáradt már szegény. Lányok jól vannak?
hát nem jellemző!!
És még Bence is állandóan az ágyról akar fejest ugrani!! már mindegyikre fel bír mászni! :S
Le meg csak fejjel!! jáááááááááááj!
szia
jössz még vissza?
Sziasztok.
Nóri örülök hogy itt vagy. Nem írtál ám vissza nekem az iwiwen.
Megyek fürdetni.
Szia Era !! Nálunk még nincs könyv!!! :(
milyen Nóri?
Sziasztok csajok!
Kész a lecsó,voltunk tanácsadáson,megkaptuk mindkét oltást,és a könyvek is itthon vannak már!
Meg se álltam egész nap!:(
A támogatott könyveinkért 8 ezer forintot fizettem plusszba.....az írószerben ugyanennyit.....
Nóri!De jó,hogy jöttél....hiányoltunk ám többször is!:)
Később jövök csajok!Pusszka!