Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Sziasztok LÁnyok!!!
van valaki????
szia
kézi van csak...tálas nincs nekem.
hol nézted hogy nem találsz?
szia
itt az ideje elhagyni a kiságyat!
Át lehet alakítani heverővé?
Sziasztok:)
Lányok,nincs valakinek egy tálas mixere eladó?:))
Megőrülök,hogy nem találok egy nekem valót...
Nálunk is a falnál volt az ágya.Probáld meg szerintem tetszeni fog neki:)Nagylány már:)Biztos hogy jobban fog aludni:)Drukkolok:D
Mindenképp holnap szétszedem és akkor én is rakok oda párnát ugy is falnál van csak az egyik felénél kell remélem nem esik le,mert ő sokat forgolodik ha még is akkor veszek leesésgátlot:)
Nem tettünk.Viszont én körberaktam az ágy körül a padlót párnákkal stb...Nagyon féltem,hogy leesik.De talán egyszer gurult le az elején.Azota nem fordult elő.
Egy próbát mindenképp megér:)Elvégre már nagylány:))Nem kell neki a rácsos ágy.Kiváncsi vagyok hoyan alakul a dolog.Remélem nektek is beválik:)
huuu ez tök jol hangzi biztass még:))
És tettetek leesésgátlot az ágyra?
Már mondták többen....de mindegy akkor nem hallgatok Petire szét szedem kiprobálom...hátha
Különben a barátnőm fia ugyanezt csinálta.A kiságyba nem aludt valami jól.Amióta rendes ágyon alszik nem kel fel éjjel.És 14 honapos.
15 hónapos volt akkor amikor szédszedtük a kiságyat.És másfél éves kora óta pedig rendes ágyon alszik:)
Én már szét szedtem volna de apjuk nem engedi viszont akkor szét szedem egy probát megér és ha alszik végre akkor hurrá lesz ha meg nem akkor még mindig vissza rakhatjuk.
ténleg és milyen idős volt????
Szia.
Na a Tina is ezt csinálta annak idején.Aztán szétszedtük a kiságyat és ugy aludt mint a bunda:)Szerintem nem bírják a rácsokat:)))
ÁÁáá miota itt lakunk ott aludt eddig igaz fel felkelt de nem alussza végig az éjszakát már az is nagy szo,hogy ott alszik felkelésekkel is előző házban bele sem tudtam tenni....
Szia. Nem próbáltátok meg a kiságyat elrakni máshova?
Sziasztok:)
Éjszaka Lidi az én ányamban aludt megengedtem neki egyszer sem kelt fel fel sem sirt...nem értem a kiságyban miért sir....és miért kel fel.
remélem mindenki jol van.
Szerintem mi is kinézünk ha a Dávid felkelt. Még én is lefekszem mert még nem tértem magamhoz
Igen ott van a játszótér:)Mindig ott szokták a rendezvényeket tartani.Anyukámék ott laknak pont:)Lehet hogy kimegyünk.
Rántott sajt, imádom. Megyek hozzátok DDD
Valami játszótéren lesz ugrálóvár, ingyen fagyi meg kisvasút. Gondolom ott a tízeseknél van a játszótér
Húslevest csináltam ,meg krumplipürét,rántott sajtot.Nagyon szeretik.Nem tudom hogy ki tudunk-e menni a Kodály térre.Nem is olvastam hogy lesz valami.Itthon ujság nekem nem volt bedobva:(
És mi jót esztek?
GYerkőcök jól vannak? VOlt ma kodály téren a játszón valami rendezvény. Délután lehet hogy kinézünk
Mi is lassan ebédelünk aztán Tina megy apa mellé aludni:)
Szia Andi. Olvastam a naplódat. Mi is a Hajdú Júliához jártunk. Hideg is ráz ahogy visszagondolok. Mi is kaptunk légzésfigyelőt egyik ismerősünktől. Én a következő bébinél is használni fogom majd az tuti.
IGen. Köszi. Most próbáltam Dávidot is lerakni aludni. Fél ötkor megébredt és hat után aludt vissza közöttünk. Nagyon "jót" aludtam nyolcig. Össze vissza fészkelődött.
Tudom mindenki el van havazva mostanság:)Ti jól vagytok?
Én is időhiányban szenvedek és olyan rossz hogy nem vagyok képben hogy mik történnek a fórumon
További ajánlott fórumok: