Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Vagy a Gyurcsányt!Nagyon védte amikor irtam hogy ő maga vallotta be hogy elk..ta és hogy hazudott
Kókát tudom elképzelni...vagy Bajnai g.-t.
Azt nem irta le hogy ki az név szerint de benne van a politikában.
ki a rokona kicsit lemaradtam,mert kaját hoztam.
Nagyon belemerültünk de hülyeségeket ír.Mondjuk gondoltam hogy valami okos a rokona.
na de lányok emmyire belemerülni olvasom ám:)
bocsi lányok...kicsit elkalandoztam...
itt vagyok ám!!!
írjatok!
:))) itt is vagyok!
Köszi...kicsit rövidre vágta elől a csaj...kicsit ideges voltam...de hamar megnő neki:)
Na most itt hagytatok???:-DD
Igen jár millió körüli fizu, mert ők irányítják az országot, szerinted ha kevesebbet keresnének ki vállalná és ki nem lenne korrput. Elmondanám, hogy egyes iskolás veztői 5 millát kapnak havonta és alig dolgoznak (nem mindegyik), ahoz képest az semmi amit ők kapnak. Mo-n szinte a legkevesebb a fizu a honatyáknak.
idézem....ez hülye azér jár több millio nekik,mert tönkre vágták az országot a kormányzássall...komolyan politikusnak állok és majd bcicus félék meg is védenek,hogy én hogy megérdemlem azt a pénzt...:))))
nevetséges
Már csakEra hiányzik oda...adna neki:)))
írtam neki de még nem jött:(
ne törödj már vele csak fehuzod magad itt fogsz fortyogni ő meg mint aki jol végezte a dolgát elmegy aludni..::(
nincs felvilágosítva...egész másképp van összerakva mint mi...jézusom ilyenek mennek el szavazni????
Igazad van:)De nagyon idegesit a csaj.
igy van a rosszindulatuval nem kell foglalkozni....
csak a jokkal:-DD
Ez komolyan gondolja amiket ir????
Nem is:)))
De már kezd elegem lenni a rosszindulatú emberekből...de hál isten sok jó is körülvesz és csak ezt nézem:)
Sajnos nm hiszem hogy változni fog a véleménye,vagy lehet csak azt majd nem mondja.
Igy van mi ne legyünk rossz indulatuak..:)
Én is ezen háborodtam fel.
na ja...de nem irigylem Tőle sem...legyen babája kívánom neki...meg azt hogy megváltozzon a gondolkodása!
További ajánlott fórumok: