Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Én is szeretem nézni.
Hát akkor, jó éjszakát nekünk is:)
Mi Salgótarján mellett lakunk, ott csak ovi van, meg suli alsó, de már ovi sem sokáig. Tarjánban a bölcsi úgy működik, hogy azt a gyereket veszik be, aki nagyon protekciós, illetve, amikor még anyuka pocijában van és már beíratják.
Nem szoktam találkozni Győzikével, viszont a párom ugyanabból a faluból származik, mint ő.
Na azt hiszem én lépek aludni, mert Meli ma az idegeimetn táncolt. Szétmegy a fejem!
Jó éjt csajok!
Én megyek aludni, reggel ébresztő!
jók legyetek jó éjszakát.
Era remélem jobb éjszakátok lesz !!!
igen, ezt akartam még írni!!!!
Erának sikerült a szivecske és a kép is, cuki nagyon!
igen, ez kicsit nehezebb időszak, teljesen mindegy mit mondasz az ellenkezőjét csinálja.
Nekem nagyon hisztis akaratos volt Evi, néha a hajam égnek állt, miket művelt. sehova nem lehetett vele menni normálisan, hogy ne égessen be.
Salgótarjánban? komolyan?
tényleg Győzikét szoktad látni?
én még ilyet sem hallottam, bölibe? 2 évesen mennek bölibe, akkor még sok gyerek pelusos!
eszem megáll. És akkor mit csináljon az az anyuka akinek a gyereke nem szobatiszta viszont meg kéne dolgozni azért a pelenkáért!
Na most megint megnéztem és tényleg nincs. De akkor más kép is volt fent!
Elvan a gyerek ha játszik!
Meg is néztem. UGYI VAGY!
Tök jó az a szivecske!
semennyire. jövő nyárra teljesen szoba tiszta lesz!Evelin két évesen kezdte el a bilizést, de gyakran bepisilt, viszont a pelust nem engedte magára adni, csak éjszakára. Aztán ment bölibe és visszaesett, ott is hol volt pelus hol nem.
Még oviba is gyakran bepisilt dacból egyébként, de már ritkán ekkor volt 3 évs, majd 4 éves korára lett ágytiszta, akkor már éjjel sem volt baleset. De volt hogy telibe lepisilte éjjel az apját, mert nálunk aludt.
Ez is gyereke válogatja. Nekem mákom volt akkor evivel, mert másfél évesen szobatiszta lett.
A szomszédban voltak gyerekek, igaz idősebbek mint ő, és mindig piszkálták hogy neked még pelusod van? És ez tuti idegesítette őt, és kb 2 hét alatt teljesen rászokott a bilire nappal.