Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Azzal még nem lenne baj, hogy fel kell kelni hozzá, csak ne 15 percenként!
Ezzel én ki lennék békülve.....csak ne kéne éjjel felkelni hozzá!
Igen,azok jók voltak.....de alapvetően nem normális a pali!!!::))
Most elbúcsúzom, mert Marci felébredt (sírva), és nem bírja nélkülem.
Jó "beszélgetést" Nektek!!
(holnap majd olvashatjátok a szokásos reggeli monológomat:D
Remélem, a babák és a mamák is nyugodtan alszanak majd az éjjel!!
Sziasztok!
Az biztos, hogy pihentetőbb alvás lenne!
Soha nem bírtam a korán kelést, de már tök jól megszoktam, főleg így hogy átalhatjuk az éjszakát.
Jól alszik egészen hajnal 2-ig.Onnantől jön a nyöszörgés csukott szemmel! Aztán eszik 6-7 óra között, és alszik még 9-ig!
Nem bánnám, ha átaludná az éjszakát, és 6-kor már fent volna! Akkor legalább aludtunk.
Volt néhány Depeche Mode feldolgozása, és azt hallgattuk nekem tetszett akkor, és Evi is nyomta rá! Meg Eminem volt a kedvence, 1 éves kis pelusos volt.
És éjjel is jól alszik?
Viki 1/2 8-kor már alszik, és már ez a harmadik éjjel azt hiszem hogy 6-ig húzza is végig. Aztán szopi és még visszaalszik 7-ig, vagy nem, de akkor elvan az ágyban. Én amúgy is korán kelek.
Én sem bánnám, ha Domi is így aludna, mint Vikid, hogy nappal kevesebbet, este meg időben elaludna, és átaludná az éjszakát. Mondjuk csal pár napja van, hogy fél 7 helyett fél 9-9 körül alszik el, egyszer pedig ébred éjjel enni.
Én sajnos nem csak sejtem::))!!!!Tudom is,hogy ki az a b.rom!!!!
Adrián vetetett velem egy CD-t tavaly.....hiába mondtam neki,hogy az nem az amire Ő gondol.....mindegy....hazavittük,alig egy óra múlva már jött,hogy inkább eladná a CD-t::))
Én mondtam.......:)
Ma Domival a POM-POM meséit néztük dvd-ről. De nekem jobban tetszett, mint neki :-))
De most éppen alszik, talán fél órát. Nagyon keveset alszik nap közben! Nincs hosszabb alvása, az a baj. Nem gond ha nem alszik órákat, hiszen éjjel úgy alszik mint a mormota, de legalább lenne egy hosszabb alvása. Ma délelőtt is 20 percet aludt, zavartalan körülmények között, és reggel 7-kor fenn volt. fél 1-kor elmentem Eviér a suliba akkor bealudt a friss levegőn 1 órára, de muszáj volt feljönnöm. még aludt volna.
Tudom, hogy ki Ő...helyes csávó:)))))
Az jó lehetett, hihi:))
Nekem az a legdurvább, amikor éjjel felsír Marci, és nem tudom kinyitni (szó szerint!) a szemeimet...úgy tapogatózom, mint a vakond...Hajnalban aludnék a legmélyebben, de sajna, ma is fél 6-kor keltett a gézengúz.
Én tudom ki ő.
Nem csodálkozom, hogy Evelin bőgött!
Evelin 1 évesen Marilyn Manson klippeket nézett, imádta a zenéjét. Aztán eltűnt a képernyőkről a fazon, majd 1 év múlva ismét megjelent és meglátta sírva búj hozzám!!!
Nem tudom sejtitek hogy ki ő? Azért megpróbálok egy képet feltenni róla a naplómba!
Viki sem alszik már délután?
Tegnap délután én is beájultam Domival együtt. Akkor ébredtem fel, mikor a gyerkőc jól orron vágott.:-))) Úgy felijedtem azt sem tudtam hirtelen ki-kivel van, és hol is vagyok :-))
Bazsi sokat alszik nappal, de szerintem ahogy nő, ez úgy fog csökkenni! Délelőtt alszik egy fél órát, ebéd után 2 órát, aztán még 2X fél órát!
Igen alvós, de az én lánykám ezt nem érzékeli valahogy!
Reggel fél 9-től szokott kb. 20-30 percet aludni, ill. dél körül kb. 30-50 percet, többet sosem. Ma viszont neki is ez a 3. "beájulás". Azt hittem, talán lázas, de (szerencsére) nem...tényleg lehet, hogy csak az idő teszi...legszívesebben én is eldőlnék, de inkább nem, mert annál rosszabb lesz felkelni, ha Marci ébred.
Nálam is előfordul,hogy kiborul a bili. Volt hogy én is kicsit sírtam mosogatás közben, mert ha idegbeteg vagyok akkor mosogatok vagy rendet rakok. közben elpityergem magam. De jót tesz mert lenyugszom tőle. Bár Apa gyakrabban akaszt ki mint a gyerekek !
Képzeld, az enyém már ma harmadszorra alszik, délelőtt 1 órát aludt, ebéd után háromnegyed órát, és most megint. Újabban többet alszik nappal.
Marci eddig csak délelőtt aludt?
Bízzunk benne, hogy elalszanak nyűglődés nélkül :-))
Ma apa éjszakára megy dolgozni, tehát, ha semmi gond nem lesz Domi elalvása körül, akkor tudok ide jönni eszmét cserélni :-)))
Szia!
Biztosan lehet valami a levegőben, mert Marci is alszik már vagy 40 perce, pedig rá nem jellemző, hogy délután is szundikáljon!
Igazad van, de egy idő után (az oviban) jönnek a "divatos" mesék, amikről a gyerekek beszélnek...A sógornőm kisfia 4 éves,náluk most a Ben10 a menő...Nem tudom, ismered-e ezt a rajzfilmet, de amikor először megnéztem, elakadt a szavam...tisztára, mint egy horrorfilm. A lényeg, hogy egy 10 éves kisfiú talál egy "órát", amelynek segítségével különböző szuperképességekkel rendelkező szörnyekké változik...és ezt eljátsszák az oviban is...
Alszik apával!
Egész nap nem volt gond vele!
Remélem az esténk is jó lesz!
Sziasztok!
Domi megint bealudt. Mondjuk az idő is olyan alvós.
Este megint későn fog elaludni, próbáltam ébren tartani, de lecsuklott a kis feje.
Nálatok hogy viselkednek ma a babák?
További ajánlott fórumok: