Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Na, sziasztok lányok léptem.
lassan megyünk az oviba utána meg babalátogatóba.:)
Igen,azt hallottam,hogy lányoknál más a helyzet,jobban viselik a kistestvér születését,meg nagyobb volt a korkülönbség köztük.
Hát,nekünk igy sikerült:)Később már nem szültem volna...
na lányok lépek ránézek a gulyás levesemre jo lenne ha már kész lenne,mert éhezek ááá
ha tudok jövök este ha nem kinyirtuk egy mást kis majmommal:-DDDD
köszi ezeket meg kiprobálom.
Lia örülök a msn-t meg valahogy hozzük össze.
szoktam azt is:)))
amúgy is poz. ember vagyok...csak néha a párocskám tesz róla hogy átforduljon negatívba...
Szia Dius!
Nektek ki a gyerekdokitok?
Csak pozitívan állj hozzá!
Tudom könnyű mondani, de hátha nem újul ki.
mint mondani szokták ugye minden a fejünkben döl el. Ezért kell pozitívan gondolkodni.
Na!
És mi az?
szia
az is homeos???
Igen az ünnepek!
Amíg van kicsi gyerek a családban, minden olyan más. Evi már ugye nagy és nem volt olyan. Jó örült az ajándéknak meg minden, de akkor is más volt már.
igen, homeós, nekünk jó volt.
Nyugi volt tőle éjjel.
nekünk is ez a bajunk....főleg Lacinak.
már megkaptam :((... de nem tehetek róla, így is eléggé idegesít hogy kiújulhat...és nem tudom hol...lehet ki sem tudom tapintani.
nőgyógyászra költöm a pénzem amit másra kéne...jó lesz:(((
Igen,nagyon nehéz,de ahogy nőnek,egyre jobban élvezem,hogy ketten vannak,főleg 1-1 ünnep alkalmával,mikor összeül a család/csak mi öten/..Igy lett teljes az életünk:)
Lehet hogy nálatok meg nem lesz olyan vészes a helyzet,nekem Erik féltékenysége okozott nagy gondot.
De gondolj bel milyen jó lesz majd mikor megint lehet.
Tuti apának is ez a baja, hogy elvonási tünetei vannak. DDD
most kéne egy kis pihenő....néha elfogy az ember türelme!
nekem ma jó dolgom volt, fodrásznál voltam és Anyu vigyázott Vikire, utána felugrottam egy barátnőmhöz fél órát csevegni de siettem, mert majdnem dél volt.
örülök neki hogy jobban vagy...
kösz a 4 menetet.... én már azt se tudom milyen az:))))))
Tuti semmi gond nincs!!!!
Erre kell csak gondolni.
Sziiia Liám:)
Épp most néztem a naplódat.
Remélem hamarosan jobb kedved lesz:)
Jó hogy itt vagy:)
nehéz lehetett...az biztos!
Nekem sokszor Evi figyelt rá...nehogy leguruljon az ágyról...persze még forogni nem tudott...de jobb az óvatosság:)