Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Még az a rossz ebben a ksi korban, hogy nincs kialakult napirendjük,és össze vissza alszanak.
Na mikor meg nagyobbak, már nem akarnak aludni. Nem is tudom melyik a jobb.
Evelin is imádja a dínókat. A fiúk szeretnek is vele játszani...
Na ettől falnak megyek én is. Múlt karácsonykor is lebeszéltük aztán nem let belőle semmi. Na mi vettünk anyuáknak egy festményt. Egy oroszlányi festőnő készítette, a majki kastély van rajta. Szép!!
pár hét múlva megyünk Tatára ott laknak a nagynénémék :))) gyere át :)
ez természetes, 24 órás felügyelet éjjel nappal.
Én is megvettem minden "sz..t" Zsombinak a 3 dimenziós dínós könyvtől kezdve,mégis mindig egyszerű dolgokkal játszott a legszívesebben kint a tanyánkon.Pl merőkanálból csinált magának szuszpenzort,s ő volt a busman harcos egy szál gatyában...Van egy csomó szép könyve,de össze kell vele veszni,h olvasson.Pedig én mindig olvasok..
Tatabánya.
de nemrég jöttek haza, és sikerült elkapnom őket, és megfogtam, édes volt:))))
... miért??? mit csinált a régivel???? gyakorol rajta?:))))))
Ne is mond jövőhéten meg délutános lesz! mire hazaér én már alszok! Ha Meli hagy!!!
Igen, de néhány nagyon megmaradt bennem!
Két éves volt és vihar volt odakinn, dörgött az ég, ő meg félt és odabújt és monda nekem: ne félj anya biztos zörög a szomszédbácsi!
Dettit megfoghatod :) merre vagy? :D
bocsánat, ritkán vagyok még , Detti leköt :)))
Jól vagyunk, most aluka van hála az égnek. Anyósomnál jól bealudt :)))
Ha te azt látnád, hogy náluk a kuyta is lázban ég karácsonykor lehidalnál. nEki is kell új plüs kutyát nézni, mert már igen cak megviselt a régi.
Mi is, erre Laci mondja hogy anyós vett nekem valamit, de nem árulja el mit, viszont drága volt, így mi is veszünk. ciki lenne odaállítani egy tál sütivel csak nem?
De drága..:))
Olyan jó lenne minden aranyköpésükre emlékezni..
Mi lebeszéltük a felnöttekkel hogy nem veszünk senkinek semmit.
Apa éjjeles, jó az a kutya!:)))))))
Evi 8 éves volt mikor megkapta, és nagyon örült neki. De vigyázott rá, így jó lesz majd Melinek is.
igen? de aranyos!:)))
Evi már sejti, de még azért hisz benne.
Kérdezte tőlem ma mi az a jehova, mert a Robi az és nálunk nincs ajándékozás karácsonykor, és ő nem akar jehovista lenni, mert nem kap játékot.
megzabálom ezt a nőt!:)))
Csak hozzá ne szokj..:))
Kérd meg apát,ha otthon lesz,h fűtsön be neked egy kicsit..:)))))
szerintem csapunk majd egy pesti körutat.A barátnőm úgy is fenn lakik..
Igen és még holnap is.
De képzeld el a kutya már két éjjel flszökött az ágyra. De nem volt szívem lezavarni, mert pont a derekamat melegítette, mert annyira fáj a vesem mióta beteg vagyok. És be kell vallanom tök jól esett az élő derékalj.
a kutyának vegyél egy gumicsontot és kész.
Nálunk nekem 2 tesóm van,a páromnak 3.Plusz mamák,papák,dédi....
azt néztem, nagyon drága, igaz csoda szép!
ja mert nem is sejti,hogy a szülők veszik meg ezt is. azért néha jó lenne egy télapó, olyan igazi, aki mindent meg tud hozni. nekem is!:)))
Nézz körül a neten. Sokkal egyszerübb és még ha szerencséd van olcsóbban is megtudod venni mint a boltban.
Mi így voltunk a Hófehérke házzal.És mire megvettünk hozzá mindent a gatyánk is ráment. Ugye a házban nincs még benne semmi törpe, herceg, hófehérke.
További ajánlott fórumok: