Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Igen, és minden korosztály megtalálható!
Nemrég mi is voltunk, itt játszottan Tatabányán, 60-70 éves bácsik nénik lengették a Magyar zászlót! Nagyon jó volt a hangulat!
Kaptam egy két kritikát, egy bunkó ismerősömtől,hogy gyereket minek viszek ilyen skinhead buliba, aztán felvilágosítottam, hogy ez nem olyan buli. Még ha gondolatban az is vagyok, de már ezen nem kéne csodálkozni nem?
Igen,biztosan.
Az én fiam is kivülről tudja az összes K.dalszöveget!Csúcs!
Hungarcát is szeretem.
Az I.M.Egyesületében egy operaénekes pasi énekel,csodaszép hangja van.Irtam privit.
Voltatok már ott?
Sztem egy éjszakát mi is tudunk sátorban tölteni ha jó idő lesz. Viki akkor 1 éves lesz, Evi már aludt sátorban ilyenkor.
Ifjú Magyarok Egyesülete az melyik? azt még nem hallottam. rákeresek a net-en. lehet hogy az amit a Laci mutatott valamelyik nap.
Egészséges Fejbőrt is szeretem, és van egy két új csapat, Hunnia, és a Hungarica. ők is jók.
Szerintem mi is csak 2 napra tudunk a gyerekek miatt.
Meg Kárpátiára évközben.
Nálunk a kocsiban mindig Kárpátia szól, apukám már utál velünk jönni bárhova, ő nem szereti, de nem is tudja miről szól, pedig inkább ezzel kéne foglalkoznia, na mindegy.
Evi nagyon szereti őket, és ő fel van világosítva, ő tudja mi volt Trianon.
Majd a naplómba leírom mint mondott!!!
Első gondolatom ez volt!
kik képesek ilyen kegyetlenségre??Állatok!
Igen, csak Viki miatt még nem tudjuk mennyi időre.
Biztosan jó buli lesz, és a gondolkodásunk is erről szól, aki oda jár nem divatból megy oda.
amúgy ismered őket? hallottad már a zenéjüket?
Gondolataim címmel a naplómban ha érdekel.
De lehet hogy más stílust szeretsz, de nem baj, én is hallgatok sokféle zenét!
Na, cseverésszetek!
Mostmár tényleg megyek!
Főleg ha cigányok voltak!
Nem értem hogy lehet ilyen kegyetlen valaki.
Ilyenkor annyira elszomorodom, hogy milyen világban élünk. nem tudnám elviselni ha valaki ilet tenne valamelyik családtagommal.
De az ilyenek megkapják a büntetést a sorstól vgy Istentől, nagyon remélem.
Tééényleg???
Végre valaki tudja miről beszélek...
Én nem!
Éviék!
Hát nagyon sajnálom!!
Azok a rohadt szemetek meg remélem egyszer meglesznek, vagy majd az Isten lesújt rájuk!
Kezdtek volna ki egy 120 kilós skinhead-del!
Szegééény!!!!Ez borzalom!!!Mocskos állatok!
Jó éjt neked!
Szegény, nagyon sajnálom!
aki ilyet tesz egy utolsó rohadt szemét villamosszékbe való görény!!!