Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Én azt hiszem mára befejezem a netezést, nem mintha sokat lógtam volna rajta.
De mivel mozgalmas napok vannak mögöttem, rám fér a pihizés. Remélem Meli is így gondolja.
Jó éjt mindenkinek!
Ez a lötty, szintelen, és ízesített, de ennek ellenére alíg tudom bekenni a nyelvét, száját vele.
Ez is hasonló problémára való, mert ezek a hólyagok is ahhoz hasonlítanak.
Itt vagyok! Még egy kivcsit!
Lajos rácuppant a lövöldözős játékra.
Így még én nézem a kórházos sorozatokat, ő jön lövöldözni!
:o)
Sziasztok csajok!!!!
Sehol senki???::((
Banya!Jobbulást Melinek.....én meg téged nem irigyellek!!!Annál rosszabb nincs,mint mikor beteg a gyerek!!!
Nóri!!!!Bazsinak is jobbulást!!!!
19 hónaposan kezdett el járni??? Nem izgultál hogy miért nem jár már???
Én nem izgatom magam a forgás miatt, csak mivel lusti a kiscsaj ezért kicsit ösztönzöm. De tudom hogy majd nemsokára rohangálhatok utána, ezért nem is fogyózom, mert majd akkor lemegy a felesleg.
Ha nem akkor fogyózom... kb. 5 kilót.
Amugy elég jól telt az esténk Patrik este 9 kor még szopizott, megmértem a lázát de nem volt, Szerencsére aztán 2 kor kelt ,meg negyed 7 kor,ilyen jól még sosem aludt, mondjuk tegnap a 6 órási meg a 9 órási szopi között adtam egy kis tejpépet neki, hátha nem kelne olyan sűrűn este, és úgy látszik bejött,most is kapott majd meglátom este mi lesz .
most egy kicsit eltünök mert apa akar leülni addig én fürdök stb.majd jelentkezem.
Hihetetlen!!! májat?? ez durva...
Ne hallgass rá Nóri! mármint a védőnőre!!
Köszönjük az aggódást. Most már jobban van, kenem a száját és a cumiját, de nem tudom mi az ecsetelő neve, mert ugye gyógyszertári keverék, és nem tudom elolvasni a nevét. De tuti van benne valami fájdalomcsillapító is, mert közvetlenül evés előtt kell kenni, és így már nem öklendezik.
Remélem hamar rendbejön a kis drágám, mert ami neki fáj, a nekem is fáj. De szerintem ezt nem kell részleteznem.
Köszi a tanácsokat!
Az én védőnőm tavaly végezte el a sulit, elég kis tapasztalatlan!
Jóindulatú, de mindig felhívom a másikat, hogy jó-e, amit mondott! :)))
Húst majd 5 de inkább 6hósan lehet adni. Májjal még várjál.
És csak akor lehet húst is adni neki, ha már megesztek egy renes adagot a főziből jó ideje. Szerintem még várjál.
Elvileg csak később,de minden védőnő mást mond.
Olvass utána és mérlegeld,hogy adsz-e neki vagy nem..szerintem.
Volt a védőnő, és mondta, hogy adjak Bazsinak húst meg májat!
ASzt nem csak később lehet neki adni???? (8-9 hó)
Bazsi márt most virgonckodik, de reggelre megint kicsit rosszabb lesz biztos!
Láza nem volt még, és remélem nem is lesz!
Szia Évi
Nagyon jó súlyban van a Viki. Holnap akkor megyünk hozzátok. Oké?
Évi,ne izgasd magad a forgás miatt,majd egyszer csak gondol egyet és elkezd mozgolódni,csak győzz utána szaladgálni!
Az én fiam 9 hónapos korában fordult meg először,19 hónaposan kezdett járni...mondjuk ő egy külön kategória..
Szegény kis Meli baba,neki is jobbulást!
Jobban vagytok már kicsit?
Sziasztok,szép estét mindenkinek!
Reggel mi is sétáltunk a doktornénihez kontrollra,hálistennek rendben találta a manóim torkát,tüdejét.De már idén nem megy a fiam oviba,mindenféle virus van megint.
Bazsi már most annyira nem köhög, de ez tegnap is így volt. Inkább reggel.
Délben a főzit is megette, és aludt 2 órát. Foltok nincsenek már 3 napja, igaz egyfajta kaját kap, mert nagyon bejön neki(alma-sütőtök-krumpli)
Holnap már mást kap. Próba.
Helló!
Banya! Nem irigyellek! Szegény Meli, biztosan fáj neki az a sok hólyag a szájában.
Igen, mert nagyon pofis !
igen, néztem. Nekem is más a stílusom, de azért jók!