Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Igen vanak akik használják, de az sem olyna mint amit anyáink használtak.
Olyanok, hogy csak rájuk kell tépőzárazni a textil részt. ELgalábbis az amit én láttam.
BEvallom én nem szenvdnék vele. Mert ugye aztt mondják, hogy az eldobhatóval szennyezed a környezetet.
De a sok fertőtlenítővel szennnyezett vizet is vehetjük környezet szennyezésnek!
Meg én nem cigiztem soha, így ennyi szennyezést elviselek!
Igen bulizunk!
Köszönöm szépen, az ő nevében is!
Holnap délelőtt még el kell készítenem a dobostortát.
Meli akkor üvöltött amikor 1 órával születése után odahozta a szülésznő nekünk, és elsőnek tettem cicire. Úgy szívott mintha éhen akart volna halni.
Majd akkor mikor éjjel visszahozta a csajszi.
Akkor ti holnap buliztok!
Előre is boldog szülinapot Evinek!
Evelinnél még én is tudtam 2 féle rendes textil pelenkázást, de az már rég volt.
Holnap lesz 12 éve!
Szerintem a csecsemős nővérek azt hiszik, hogy mindneki tudja mit kell csinálni a babával.
Én csak 1 csecsemős nővérrel voltma megelégedve. Évi nem tudom hogy te találkoztál e vele. a nevét nem tusdom, de egy szőke göndör és hosszú hajú fiatal csaj volt.
Mikorokértem hogy vigye el éjszakára, mert nem tudtam már 2 éjszaka sem pihenni, minden zokszó nélkül elvitte, és ahogy mondtam neki, ha éjjel éhes inkább hozza vissza, és hozta is hajnali 3-kor!
De én mintha éreztem volna hogy hozzák a lányomat mentem eléjük. Erre mondják hogy anyai ösztön!
Vikit én fürdettem rögtön, a csecsemős nővér bejött hogy este jön és megmutatja. Mondtam neki második baba, meg tudom fürdetni. Megsértődött!
Aztán mondta: azért bejövök!! DE már fürdettem épp mikor benézett, a köldökcsonktól én is tartottam, féltem hogy beleakad az újjam a fürdésnél. Amúgy nem fáj nekik!
Evit én sem fürdettema kórházban, és azt látni kellett volna, mikor elsőnek fürdettük otthon.
Én fogtam, apa fürdette. De belejöttünk.
Aztán Melit első nap a csecsemős megfürdette, de hagyjuk mert a szívem szakad meg ahogy dobálta. Akkor mondtam neki, inkább én felöltöztetem mehet máshoz fürdetni.
A köv este már én intéztem mindent.
De Evit simán bepelenkáztam akkor is, de a köldökápolástól akkor is és mosnt is rettegtem. Nekem jobban fájt mint nekik! DD
Hú milyne vagy4 DD
De tényleg brutálisan néz ki!
Szia Dunci!
Örülök, hogy megtaláltál minket!
Gyere gyakrabban, még napközben is vagyunk!
Én nagyon bátran csináltam mindent meg is lepődtem. Simán fürdettem Evit a kórházban, igaz izgultam nehogy leejstem, és fura volt öltöztetni, pláne Vikit a virgács lábaival, törékenyebb volt mint Evi.
De persze az ember hamar belejön, ahogy írtad:)))
Most elárulom, Zsuka meg sem merte fürdetni!!!
De ez a kórház hibája volt, mert nem ők fürdették hanem éjszakára elvitték a babákat. Bár jó is volt neki, mert császározták, és már másnap nála volt a baba egész nap.
Én is rooming in-ben voltam Vikivel is, de akkor mentem át mikor jobban voltam. Zsuka 4 napig volt kórházba császáros szüléssel és meg 7 napot. nem mindegy.
legközelebb szóljál egyszer én is elmennék!
Főleg ha a Petrikék zenélnek.
Először én is bizonytalan voltam, vigyáztam, nehogy túl szoros legyen a pelus :-)))
Aztán belejöttem , mint kutya az ugatásba. :-))
De a csecsemősök semmit nem mutattak meg, sem a szoptatást, sem a tisztába tevést, sem a fürdetést.
most megyek vacsizni fürdés Patrikot megetetm és jövök,majd ha Laci megengedi hogy ideüljek egy évben egyszer ő is akarna nézni valamit:))))))))itt diktálja mit irjak:)))))
most megyek de majd estefele jövök laci mondja majd éjszaka:))))