Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Hát. Nekem egyszer volt egy ilyen gondom. Réka másodikos volt, nem volt napközis és elment a többiekkel a délutáni moziba. Nem telefonált senki, a kicsi aludt és én szétizgultam magam, hogy hol lehet. Mikor felkelt a fiam, rohantunk le elé, közben meg hazahozták az osztálytársáék. Mire hazaértem már 600 volt a vérnyomásom. Jól elnadrágoltam, mondtam, hogy fogalma sincs mit éltem át. Azóta mindig jelez, ha maradni akar, de van amikor már szól előre. Busszal jár, el is várom tőle.
De ha egy buszt késik, azért még nem szólok.
Mi mikor mentünk Balcsira, fél uton elaludt, és hazafelé is egyből elaludt. De hozzáteszem oda és vissza csak az autópályás részen aludt.
mondjuk mi olszba szoktunk menni, így oda majdnem végig pályán megyünk. Így lehet kibírná az utat. DDD
Hú én nem mernék bevállalni MNelivel egy hosszabb utat, mert látványosan és hangosan tud unatkozni a kocsiban.
De érdekes, mert Evi meg ahogy betettük az autós ülésbe, már aludt is.
Nem is rossz ötlet, de nem tudhatom, hogy egy év múlva leköti e majd a mese
Arra gondoltam, hogy egy napra megállnánk valahol félúton. Az eddigi tapasztalatok szerint legalábbis jobban járnánk.
Lehet világgá is menne Evi ha elémennénk. DDD
Ugye ő már lassan 13 éves.
Figyi. Ennyi szabadság kell neki is. Ők is elfáradnak, kicsit lazítanak, mielőtt hazaérnek, dumálnak, fagyiznak, boltoznak, aztán jönnek. Inkább délután csavarogjon, mint este. Nem?
Én sosem haragudtam ezért. Anyámnak volt a mániája, hogy leordította a fejem, ha késtem.
De tényleg nagyon jó picikével nyaralni.
Ugye mi elszoktunk már a kicsi gyerekes nyaralástól, mert Evi már nagy.
És be kell vallani nagyon is fárasztó egész nap a picire figyelni még jo9bban mint itthon. De az öröm a szemében a boldogság mindenért kárpótól.
Mi is kocsival megyünk pedig én imádok repülni és ldi is tuti élvezné ha meglát egyet komolyan indián táncba kezd mutogat fel felé sikongat és urgrál:-DD
majd sűrűn meg kell állni és ha leköti a mese akkor szerezettek be egy hordozhato dvd-t:)
Mi most egy darabig tuti nem megyünk messzire nyaralni.
Idénmég csak a Balcsira mentünk le, jövőre meg megint babázok.
Na meg nagyobb lakásra, házra kell a lóvé.
Nekem is suliban van még a nagy, de már itthon kellene lennie!
Csak érjen haza nyakon is vágom, hol csavarog. DDD
De komolyan ilyenkor minden átvillan az agyamon.
Mi is oda készülün jövőre. De hogy Noémi hogy bírja odáig az utat???
Lehet, hogy hazafelé repülőre ülök vele, aztán megvárjuk itthon a többieket :O
jól, köszi
most bealudt a kicsike
a nagyok meg el vannak punnyadva, mindketten hazaértek már
Réka most elvonult - mint máskor is - megy szobájába
élménybeszámolót tartanak a suliról