Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Szia Drága!
Én írtam múlkor hogy a lencsét előző este beáztsatod, majd sós vízben (babérlevéllel) főzöd míg meg nem puhul. Én az első forrás után egyből leöntöm a vizet, így nem puffaszt annyira.
Közben elkészíted a tartármártást (tejfől, mustár, majonéz, cukor, só, bors, fehérbor vagy citromlé) és apró kockákra vágsz tetszés szerinti lilahagymát.
Mikor kihült a lencse az egészet jól összekevered, és hideg helyen állni hagyod.
Remélem tudtam segíteni.
Szerintem igen.
Lencsesali ügyben nem tudok segíteni, sajnos! Én franciasalátát csinálok, no meg lencsefőzeléket.
Szia!
Köszi!:)
Ti hogy vagytok?
Csp mikor lesz?? ugyanúgy 2-a környékén???
Lencsesali receptje kinek van??? már volt róla szó de nem találom...
Nem szeretnék konkrét időpontot kitűzni még, majd január közepe felé úgyis elkezdem összeírni egy naptárba mikor mit ehetek és kell vásárolni, aztán előtte egyeztetünk. ok?
Addig is sok gyümit és zöldséget próbálok enni, hogy szokjam , a sok nehéz kaja után...
Szia!
Örülök,hogy Marci jobban van!!!!
Köszi! Remélem, jobban lesz!
Az Apukák csak pihenjenek...:)...még a szilveszteri nagy hajrá előtt:))
A 90 napost én is elkezdtem egyszer, de nem igazán bírtam...mondjuk, akkor nem is volt nagy súlyfeleslegem. Bezzeg most...Megpróbálkozhatunk vele! Mikortól kezdenénk?
Front van ? nálunk is Apa nyűgös! sztem elfáradtak a nagy evészet ivászatban. Én még bírom, tegnap is jó kis szalonnás tepsis krumplit ettünk, én kétszer ettem belőle. Aztán Garone cherry iszogattunk.
Én a 90 napos diétát néztem, igaz inkább nagyobb súlyfeleslegnél ajánlják, de aki kevesebbet akar leadni annak nem kell 90 napig csinálni.
Én egyelőre készülök rá lelkileg. a gyümölcsnapokat nem fogom bírni szerintem, szédülni fogok. Majd meglátjuk még.
Sziasztok!
Most nincs időm érdemben visszaolvasni (csak átfutottam az oldalakat),mert Marci elég nyűgös, Apa meg nincs a topon!
Marcika jobban van - a láz teljesen elmúlt, a kiütések is alig láthatóak már! Era, köszi a tippet a kenőccsel kapcsolatban - bevált!!
Köszönöm mindenkinek, aki érdeklődött felőlünk, nagyon jólesik!!:)
Sajna, ma reggel Marci elkezdett köhécselni, egyelőre csak sok (langyos) folyadék...remélem, kiheveri!
Végre voltunk rokonlátogatóban, sokat ettünk-ittunk!:) Valami diétában, fogyókúrázásban szívesen benne lennék!
Este megpróbálok jönni, addig is jó időtöltést mindenkinek!!
A dokin őnk megnézte a rendes joghurt és puding illetve a babás dolgok összetevőit, és annyit mondott hogy a sűrítőanyag más benne. Míg a sima pudingba lisztvan, a babásban meg gluténmentes rízs vagy kukorica liszt. Tehát nem a tej másmilyen a termékekben.
Na most már tényleg lépek aludni!
A babajoghurtot én is megnézem, aztán adok majd neki. biztos ízleni fog neki!!
Jó éjt!
A babajoghurt és puding is tejből van, de már feldolgozott tejből. Nekem a dokink mondta hogy ehet már ilyet. Valamint naturjoghurtot is ehet már, és a sajtot, túrót is.
A sima tejet nem ihatják még.
Jó éjt!
Én is megyek, mert egész délután és még este a könyvlést csináltam. ZÚG A FEJEM!
Jó éjszakát!
Igen lépked oldalra, és napról napra gyorsabb így is. Már próbálkozik azzal, hogy elengedi amibe kapaszkodik, és egyedül áll pár másodpercig.
Krémtúrót én sem adok neki, de a danonínót azt eszi. Vettünk neki baba pudingot azt is szereti.
nagyon okosak már ilyenkor!
viki kezébe adom a textilpelusát és mondom neki kukucs, betakarja a fejét, és lehúzza róla. aztán rámnéz és vigyorog. aztán vissza!!!
ha meglátja az apját vagy Evit, annyira örül!!!
és egyre többször bújik hozzám, közben gyügyög valamit.
MÁr napok óta nem jött visza kaja, de valamivel kevesebbet eszik még mint előtte. De majd csak visszarázkódik ebbe is.
Hú nagyon élvezi a fát, ledíszíteni. Tegnap is leszedett pár díszt és azt gurigatta a földön. Örültem neki nagyon!
Már totyog kapaszkodva??? jól olvastam?
tőlem ma kérdezték miért nem adok neki krémtúrót direkt neki vették, odaadtam Evinek, én még nem adok neki. 10 hónaposan biztosan megkínálom, és apránként bevezetek dolgokat, én óvatosabb lettem, mint Evinél. Másképp gondolkodtam 26 évesen ezek szerint, de ha belegondolok Evinek se lett semmi baja, olyan erős mint egy bivaly!!!
Melinek meg új szokása van!
Úgy csinál mintha integetne. Kinyújtja a kezét, ha azt mondjuk neki, hogy csá, vagy pápá. Ja és puszilkodik, meg ha mondjuk neki, hogy csinál a kuta, elkezdi húzni az orrát és hangosan szuszog. Tök cuki olyankor.
És mindenhez odabújik és szeretgeti a tárgyakat. tuti nem azért mert mindig csépelve volt!
Ez így van!
Szegény gyereknek milyen jövője lesz?