Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
Igen, én is érzem Viki nehéz popóját!
Olyan édes mikor ott szuszog!
Ma este már olyan fáradt volt, hogy tépte a fülét és szétkarmolt engem is vacsi közben. le kellett fognom.
Akkor össze kell kötni Melivel!
Napközben csak az öleben alszik el, kb 3 perc alatt, de legalább este és hajnalban önmagától is lealszik.
De egyre nehezebb így altatni, hiszen majd 9 kg. Lehet ruhástól már van annyi is.
és akkor nem alszik itthon???
épp elég baj nekem hogy nem tudom kivinni korizni még el viszed???
inkább következő hétre tolom a programot, addigra előkerül a korid is. Azért köszi!!!
Vegyél a párodnak füldugót! DDD
Mond meg neki, hogy ez olcsóbb, mint utána a fogorvos.
jaj elég nehéz lehet egy kitartó bébi mellett!!!!
Vikit én se tudom leszoktatni a ringatásról.
Napközben csak így alszik el, este viszont nincs gond. Legalább!!!
De Apa is kell a lányoknak! Megértem Lacit is, de basszus eltervezem a hétvégét és most nyögi be hogy dolgozik vasárnap, a főnökével maszekolnak.
Értem hogy plusz pénz, de nem ér Nekem annyit az a pár rongy, minthogy együtt lehessünk.
Az oké, ha van egy pénzesebb melója, megértem, de ahogy előadja... áááá, hagyjuk.
Akkor is tartsál ki ne adjál neki üdítőt.
Könnyű dumálni de azért remélem hogy hamarosan aludni fog a bébi és nem fog inni. Kitartás
Az én férjem is ilyen... nem szeretik a problémákat főleg megoldani azt!!!
de azért megértem őt is, hogy megy dolgozni, viszont Te is álmos vagy és egész nap a picivel vagy.
Olvasam!
Ne csüggedj, én éveken keresztül egyedül voltma Eviovel,é smióta megszületett Meli vele is!
Most hogy Zoli nem dolgozik annyit, mert nincs meló, kezd az idegeimre hatni, mert mindig sipákol, mint egy kisgyerek!
Mi sem bulizunk.
Évi ki ment hozzátok ma?
itt vagyok!
Szerintem se add fel, lehet hogy a harmadik éjszaka már nem lesz probléma!!!
Szia!
Ne add fel! Tarts ki, légy te a kitartóbb, mert csak így éred el a célodat.
sziasztok!
Tegnap ejjel volt siras -rivas a viz miatt!Nem adtam neki mast.
Hajnal 3-5 -ig nem volt alvas.Virrasztottunk:))
Szia Vadmálna!
Még mindig beteg Marci? Szegénykém, nagyon nehezen jön helyre.
Ne engedd át magad a szomorúságnak. Gondolj arra, hogy Marci a napsugár a borus világban!
Szia!
Olvastam Marcika még beteg???
Sajnálom, fel a fejjel Andi, jön a tavasz nemsokára már egyre közelebb vagyunk hozzá, és a férjed is talált munkát. Végül jóra fordul minden.
sziasztok
Julika, köszi a képeket, most már nagyon éhes vagyok!!:))))
ha egyszer vége a fogyókúrának tutira eszem keksztekercset,nekem elég 4-5 szelet és vékonyan!!!