Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
na Detti eszik-alszik. Láza , hőemelkedése nincs, csak kicsit levertebb nem annyira mozgékony.
Este meglesz az ecsetelője is, kezelhetem a száját is. Eddig olyan szép volt, most meg bumm :))
szegény, nagyon érzékeny akkor a frontra.
Kitartás Nóri ! FElétek milyen az idő?
Ha teheted vidd levegőre jó sokáig, van kétszer is a délután, engem a friss levegő nagyon ki szokott ütni estére.
Foga biztos nem jön még, ma is néztem neki!
De időjárásváltozás van. Jön egy melegfront ma, aztán pénteken egy hideg!
Biztos ettől nyűgös! Semmi nem jó neki!
1,5 év körüli, de nagyon aranyos eleven gyerek, látszik, hogy figyelnek rá nagyon.
Jól néz ki Kata , nem messze lakik tőlünk, de még a rendelőben nem találkoztam vele soha :)))
Tényleg? Mekkora a kisfia?
Nekem nem volt szimpi régebben a Kata, de egyszer beszlt a terhességéről a tévében, és szimpi lett.
Amerre járt a lakásban mindenhol csokikat helyezett el, hogy mire kiért a fürdőbe nehogy éhes legyen!!! Szépen meg is hízott állítólag 30 kg-ot felszedett, de már sokat fogyott azóta.
nem baj, a lényeg hogy itt vagy, és van gépetek.
Nórika mit csinál? Eszeget ügyesen?
Vikinek főztem cukkinis kaját, bio cukkinit vettem neki a sp.r-ban, se íze se bűze,de azért bevágta, bár turmixoltam bele neki még almát, krumplit és csirkehusit is.
megvolt az oltásunk , egész jól tűrte, kicsit sírdogált, aztán mikor meghallotta a másik gyereket sírni, már vigyorgott. Találkoztunk a Janza Katáékkal, ott voltak a kisfiával, édes pofa kissrác, Kata meg majdnem megzabálta Dettit :))
most meg még alszik a babakocsiban :)
Szia!
Vettünk egy gépet ma reggel.Használt,de nagyon szuper állapotban van,ismerősé volt!
És nagyon baráti áron.....le se merem írni....::))
vbdf m vnb m, jng
Viki írta.
Era, de jó hogy itt vagy, jó a gépetek???
Csajok, Viki itt van a székem alatt!!! Idekúszott!
Most megyek és megzabálom!!:)))
Eri nem Afroditát kérdezte a foga miatt???
Na mindegy, remélem ma mindenki túllesz a szurin, a műtéten !
Bocsi,nem voltam elég egyértelmű...Afroditának a foga még a gondja?
Olvastam a naplódban,h milyen ügyes volt Regike..:))
szia
Én kérdeztem, akkor viszont nem ez a baj.
Foga jöhet ??? látsz valamit?
Hahó csajok!!!!
VAGYOK!!!!!Hurráááá!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Hát én egyre fáradtabb vagyok! Bazsi megint nem aludt jól. Este fél 10-kor még vígan rugózott az ágyon.
Banya!
Kérdezted, hogy nem alszik-e sokat Bazsi délután! Alszik, de nem tudom ébren tartani! Szerintem teljesen elfárad a sok mozgásban! Mielőtt elaludna, sokat sír, dörzsölgeti a szemét. Nem alszik csak fél órákat délután, meg egy hosszabbat!
elsőt kapjátok?
Nálunk nem volt utána semmi gond, csak jókat aludt, aminek örültem:))))
Jó reggelt!
Drukkolok Detti babának az oltás miatt.
Afroditát ma műtik ugye??? Neki is szorítok!